FOX channels-t a Telekom-nál

 Tisztelt Telekom

 

Jelen petíciót az előfizetők érdekében fogalmazom! Hihetetlennek érzem, hogy pontosan a TV2 csoport felvásárlásának kezdetével egyidőben, Vajna András csatornáinak indulása évében nem tudnak a FOX Networks műsorszolgáltatóval megegyezni. Nonszensznek tartom az indokokat, melyek szerint a fent említett cégnem mutat hajlandóságot a konszenzusra, amennyiben mégis megtörténik a jövő évi csomg korrekció, m8ndn előfizető nevében kérjük a szerződések nyilvánossá tételét. Alternatívaként esetleg érdemes lenne elgondolkodni a kevesek által nézett csatornák cseréjével kapcsolatban, gondolok itt a Life, az Ozone, a Bonum, Paprika, Hatos Csatorna, Fix.TV adásainak lecserélésén. Mind amellett, hogy ezzel a cserével frissül a programkínálat, még esetleg új előfizetőket is hozhat. Utolsó sorban pedig, ha az önök által végrehajtott módosítások mégis megtörténik, kérjük az igényesebb előfizetők érdekében a kötbér nélküli kilépés lehetőségének biztosítását. 

Tehát kéréseink a következők:

1: Amennyiben lecserélik a fenti csatornákat, a szerződések nyilvánossá tételét.

2:Az ajánlott alternatív megoldás figyelembevételét

3: Azon előfizetők kötbér nélküli kilépésének lehetőségét, akik igényeinek nem megfelelő az önök által végrehajtott minőségi javítás.

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Fehér Péter petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...