FOX channels-t a Telekom-nál

 Tisztelt Telekom

 

Jelen petíciót az előfizetők érdekében fogalmazom! Hihetetlennek érzem, hogy pontosan a TV2 csoport felvásárlásának kezdetével egyidőben, Vajna András csatornáinak indulása évében nem tudnak a FOX Networks műsorszolgáltatóval megegyezni. Nonszensznek tartom az indokokat, melyek szerint a fent említett cégnem mutat hajlandóságot a konszenzusra, amennyiben mégis megtörténik a jövő évi csomg korrekció, m8ndn előfizető nevében kérjük a szerződések nyilvánossá tételét. Alternatívaként esetleg érdemes lenne elgondolkodni a kevesek által nézett csatornák cseréjével kapcsolatban, gondolok itt a Life, az Ozone, a Bonum, Paprika, Hatos Csatorna, Fix.TV adásainak lecserélésén. Mind amellett, hogy ezzel a cserével frissül a programkínálat, még esetleg új előfizetőket is hozhat. Utolsó sorban pedig, ha az önök által végrehajtott módosítások mégis megtörténik, kérjük az igényesebb előfizetők érdekében a kötbér nélküli kilépés lehetőségének biztosítását. 

Tehát kéréseink a következők:

1: Amennyiben lecserélik a fenti csatornákat, a szerződések nyilvánossá tételét.

2:Az ajánlott alternatív megoldás figyelembevételét

3: Azon előfizetők kötbér nélküli kilépésének lehetőségét, akik igényeinek nem megfelelő az önök által végrehajtott minőségi javítás.

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Fehér Péter, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...