A közoktatásért!

Quoted post

a karaván áll

#383 unom a hülyeséget

2013-02-17 16:12

Vendégkaraván! Te agymosáson mentél keresztül. Én a Fideszre szavaztam anno, de nagyon bánom, sosem voltam "libsi", ahogy te nevezed, és az értelmes középiskolások és egyetemisták sem, ennél erősebb érveket kellene kitalálnotok, hogy minden mögött az ellenség áll. Röhejes! Minden mögött az elkeseredettség áll, hogy tönkreteszik a magyar oktatást, és aki nem vak, az látja. A politika néhány veled hasonló elvakulton kívül és magukon a politikusokon kívül senkit nem érdekel lassan ebben az országban. Mindennapi megélhetési és egzisztenciális és emberi gondjaink vannak, és magasról..., hogy a politika min marakszik. Ez a sztrájk az oktatásért és a pedagógusokért szól, aki ezt nem érti, az menjen be egy iskolába egy napra, és érezze a saját bőrén, nem fogja a politikát belekeverni paranoiásan abba, hogy milyen állapotok uralkodnak a közoktatásban.

Válaszok


Vendég

#384 Re: unom a hülyeséget

2013-02-17 16:31:17

#383: a karaván áll - unom a hülyeséget

http://kuruc.info/r/34/108154/

Szégyen, amit a hahások és a szélsőségesen liberális pdsz akar ráerőltetni az országra.

Szégyen, jó hogy van internet, jó hogy sokan nézik ezeket a tudósításokat, és majd szavaznak a magyarok.

Aztán vagy visszajön a ballibsi oldal  /és akkor vége Magyarországnak/, vagy eltűnik a semmibe.

Ami aggasztó: mint a csótányok, úgy bújnak elő az ellenérdekelt pártocskák, új képződmények, amelyek ott vannak a hahások és a libsi szakszervezet mögött. De csak a pártok.

Itt hiába tiltakozik a fórum használója, hiába próbálja magyarázni a magyarázhatatlant, mert a napnál is világosabb a helyzet. /