Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

DK szimpatizáns

#14581 Re: Mindhalálig Gyurcsány Ferenc!!!

2013-02-03 11:20

#14580: én -

Kedves Te! Ha valaki azért sötét, mert az alábbi tényeket leírta, akkor javaslom az illetőnek, hogy olvassa el még1x!!! Amúgy pedig eléggé ellentmondásosak vagytok, mert, amikor GYF elmondta az öszödi beszédét, akkor az volt a baj, hogy igazat mondott, most pedig az a bajod, hogy valótlanságot állított. Persze szerinted. Az pedig... ???

"A 13. havi nyugdíjat az MSZP adta azzal, hogy, amíg tudják, fizetik és fizették is az utsó lehetséges pillanatig. Sajnos, a gazdasági világválság közbeszólt. Azonban viktátor visszaadhatta volna, miért nem adta, amikor anno 14. havi nyugdíjat is ígértek?! Mert inkább elqrta a gazdagokra a lét, a 16%-os adókulcs révén, ami évi 510milliárdos lukat üt a költségvetésen. A felét legalább a szegényekre és a nyugdíjasokra költenék, de NEM!!! Akkor miről is van szó? Sejthettem volna, hogy dunsztod nincs róla."

Azt pedig tanuld meg már végre, hogy "hát"-tal nem kezdünk mondatot!

Válaszok

Másik DK-szimpatizáns

#14582 Re: Re: Mindhalálig Gyurcsány Ferenc!!!

2013-02-03 12:04:54

#14581: DK szimpatizáns - Re: Mindhalálig Gyurcsány Ferenc!!! 

 Ha valakinek beül a féreg az agyába, az onnan ki nem mászik, annak beszélhetsz. Ráadásul ma szeles idő van, az mindenkinek árt. A havat meg a lucskot legalább eltakarította, annyi haszon van belőle. Látod, még a szélből is van haszon, csak ezekből az országromboló gyűlölködőkből nincs.

Jó hét végét, behúzódok a házikómba.

én

#14583 Re: Re: Mindhalálig Gyurcsány Ferenc!!!

2013-02-03 12:57:44

#14581: DK szimpatizáns - Re: Mindhalálig Gyurcsány Ferenc!!!

Csak azért is, hogy örüljél. HÁT amikor elmondta a heftes az öszödi beszédét, az beismerő vallomás volt az egész addigi tevékenységükről. Csak a hithű párttagok álítják azt, hogy az a beszéd egy igazi demokratikus ember beszéde volt. Tévedtek ismét. Szokás szerint. És inkább a jobbikot nácizzátok, mert az könnyebb! Jobb lenne, ha beismernétek a hibáitokat. Jobb lenne, hogy azok az emberek akik a rendszerváltás után elkúrták ezt a 22 évet, végleg kivonulnának a politikából és végre az új nemzedéknek adnák át az ország irányítását