A Magyar Holokauszt-2014 Emlékbizottság részére

Quoted post

Igazi magyar

#157 Re: Re: Re: Re:

2013-02-02 14:51

#155: Árpád vére - Re: Re: Re:  

 Nem testvérem! Engem ne zsidózz, mert nem vagyok az. Egyszerűen nem bírom elviselni az ok nélküli zsidózást, te pedig rendkívül undorító antiszemita vagy, ez téged minősít.

Válaszok

Árpád vére

#158 Re: Re: Re: Re: Re:

2013-02-02 15:19:33

#157: Igazi magyar - Re: Re: Re: Re:

Lassan olvasd, hogy felfogd, megértsd: NEM VAGYOK A TESTVÉRED! Sem fizikai, sem szellemi téren! Hál' istennek!

Nézz utána, mit jelent az antiszemitizmus, s azután nem írsz ilyen demagóg baromságot!

Hogy kivel szemben mit és miért érzek, az az én dolgom. De térjünk csak vissza a petíció szövegéhez, hisz a hozzászólás blokk annak szövegére írt vélemények érdekében van. NEM ÖLTEM ZSIDÓT - tehát nem vagyok bűnös! Akkor meg minek is kérjek bocsánatot? Miért is fizessek egy fillért is?

Ha te oly nagyon a szíveden viseled a sorsukat, fizesd őket, szeresd őket - ez a te magánügyed. Mi, másképp gondolkodók (és a történelem egyéb szálait is ismerők) nem vagyunk partnerek a holokultuszban, a zsidók seggnyalásában (pfujj). Tudtommal még nem kötelező a zsidó- vagy cigány szeretet! Hallottál ugye a szólásszabadságról? A libsi barátaid nagyon szeretik ezt hangoztatni. Nos, mi is élünk vele. Elmondjuk a véleményünket. Ha pedig a magyaságunkat (nemzeti értékeinket) valaki sértegeti, azzal szemben fellépünk. Ha magyar lennél (mint állításod ellenére nem az vagy - mert magyarrá válni kell, nem elég a nyelvet beszélni), akkor ez az egész levelezgetés meg sem történt volna, mert nem állnál ki olyan mellett, aki megsérti a magyarságot.

S mivel az előző alkalommal sem rúgram beléd, most sem fogok, mert az én erkölcsi szintem a tiédnél sokkal magasabban áll!

Ennyi, záróra! Már ez is több idő volt, mint amennyit megérdemeltél.