A Magyar Holokauszt-2014 Emlékbizottság részére

Quoted post

Vitorlás

#139 Szekszárd Ady e. 7.

2013-01-29 18:30

Nagyon jó és időszerű az írás, de ki kellene egészíteni azzal, hogy kik provokálták és robbantották ki /kiknek állt érdekében/ a háttérből az I. és II. világháborút kirobbantani és természetesen az ezzel járó zsidó deportálások. Ehhez anyagul szolgálhat pár irás pld. cion bölcseinek
jegyzőkönyvei és az a tény, hogy a német zsidók mentésével amerikai parthoz hajózott kapitány hajóját miért nem engedték kikötni. Nyomatékosan követelni kell kutassanak föl minden adatot és dokumentumot annak érdekében, hogy igazolható legyen feketén fehéren, hogy az EU.-i zsidók (kivéve persze a kiválasztottakat) holokausztja kiket terhel. És ezt nyilvánosságra kell hozni.
Elég legyen már ebből az oktalan bűn-áthárításból és oktalan zsarolásból. Vezekeljenek azok akik ezt kifundálták és végrehajtatták. Magyarországon nem állt senkinek érdekébe, hogy a magyar nemzethez asszimilálódott és szocializálódott zsidó származású honfitársainkat halálba küldje. Viszont pontosan ismert az a ma is működő európai és amerikai "Titkos Szervezet és Hatalom" akik a gazdasági és politikai pókerasztalon úgy játszottak, hogy a holokauszt bekövetkezzen úgy hogy közben tiszta maradjon a kezük és zsarolni lehessen vele a világot, mert hogy ez is céljuk volt. Nyomatékosan ki kell jelenteni és követelni, hogy szűnjön meg ez a mindennapos hisztéria mindmáig a holokauszttal kapcsolatban.

Válaszok

Lazi

#148 Re: Szekszárd Ady e. 7.

2013-02-01 14:03:05

#139: Vitorlás - Szekszárd Ady e. 7. 

 Gratulálok a jó gondolatokhoz!