A közoktatásért!

Quoted post

Elkeseredett

#206 Cím

2013-01-27 14:27

Kedves vendég!

Több megjegyzésem is van.

(Eddig egyébként nemigen kellett engedélyt kérni senkitől, hogy versenyre vigyük a gyerekeket. Örültek neki, ha vittük!)

Szabálytalan volt.

Helyesbítek. Az engedélyt úgy kaptuk meg, hogy észre se vettük. (Tehát: Eddig egyébként nemigen kellett engedélyt kérni senkitől, hogy versenyre vigyük a gyerekeket. Örültek neki, ha vittük!) Év elején az iskola munkatervében be kellett terjeszteni az Önkormányzathoz, ahol rábólintottak. Na, ennyi volt.



Nem hergelem magam. Csak küzdök. Ellentétben azzal a sok okos, és megfontolt emberrel, aki beletörődéssel veszi sorsának alakulását, hiszen e világunk minden világok legjobbika. :)

Felhívnám a figyelmedet, hogy itt SZAKMAI vita zajlik és nem POLITIKAI. Ha megjegyzéseket fűzünk egymás meglátásaihoz, akkor csak szakmai és nem politikai szempontból, főként nem minősítjük a másik személyiségét.
Ezek alapján gondolom megérted, hogy veled nem vitatkoznék tovább. Kívánok neked sok szerencsét ebben a tökéletes, szép új világban!

Válaszok

A karaván halad

#207 Re: Cím

2013-01-27 14:44:43

#206: Elkeseredett - Cím

Hú, a lényegedre tapintottam. Én sem látom értelmét annak, hogy beszélgessünk, de kíváncsi voltam a reagálásra, bár biztos voltam abban, hogy kik vagytok.

Ez egy nyílt fórum.  De nem szakmai, csak próbálod úgy beállítani. Olvass vissza, mielőtt megjelentem, miket írtatok ide szakmaiság címén!

Szégyelld magad!

Ja és nem vagyok vendég. Én nem. /Elfelejtem beírni a nickem./ Itthon vagyok.