A közoktatásért!

Quoted post

A karaván halad

#207 Re: Cím

2013-01-27 14:44

#206: Elkeseredett - Cím

Hú, a lényegedre tapintottam. Én sem látom értelmét annak, hogy beszélgessünk, de kíváncsi voltam a reagálásra, bár biztos voltam abban, hogy kik vagytok.

Ez egy nyílt fórum.  De nem szakmai, csak próbálod úgy beállítani. Olvass vissza, mielőtt megjelentem, miket írtatok ide szakmaiság címén!

Szégyelld magad!

Ja és nem vagyok vendég. Én nem. /Elfelejtem beírni a nickem./ Itthon vagyok.

 

 

 

Válaszok

elfelejtettem :)

#213 Re: Re: Cím

2013-01-27 19:26:03

#207: A karaván halad - Re: Cím

Felismertünk ám!:) Hiszen ilyen személyeskedő és lehurrogó csak Te voltál eddig is itt. Itthon vagy, persze, csak maradj is itthon, megérdemel ez a közeg. Elfejeltetted a ninckneved beírni??? A tanárok ennél dörzsöltebb technikákon is átlátnak, már az iskolások is jobbakat tudnak ennél, elvégre nem a teljesítményre szorgalmazza őket ez az oktatási rendszer. Hogy ki szégyellje magát, arra volna tanácsom: azok a vezetők, akiknek az "újításai" a saját gyerekeinknél is fontosabb. Mert egy valamit kérdeznék Tőlük és Tőled: hol a gyerek érdeke ebben az egész újbürokráciában, amit most bevezetnek??? Mert ha igazán itthon vagy a szakmában, egyet sem tudsz mondani. A karaván halad, csak kérdés, hogy merre... Ott a szakadék, mi már látjuk régen.