A közoktatásért!

Quoted post

St Gellért

#175 Politik Raus!

2013-01-26 15:44

Kedves "A karaván halad" és "Nem vagyok Fideszes" hozzászólók!

Nappalaimat tanítással, éjjelbe nyúló estéimet a "központosítás" (jó lesz azt államosításnak nevezni) követésével, megértésével töltöm. Leszögezem, hogy több választás alkalmából is a Fideszre szavaztam. Gondolom nincs ezzel semmi baj, hiszen az általuk kommunikált értékrenddel értettem egyet, vagy állt hozzám közelebb. Ugyanakkor nem vagyok sem elvakult, sem naiv. 13 éve tanítok, és higgyétek el, mára látom az oktatási rendszer legfontosabb hibáit, de ami most zajlik, az messze nem a hibák megoldására összpontosít. Amennyiben igen, akkor viszont iszonyatosan előkészítetlen, kapkodó, tekintélyelvű (antidemokratikus), de legfőképp szakmaiatlan, arról nem is beszélve, hogy tanév kellős közepén történik, amikor a legnagyobb szükség lenne a határidők betartására. Borzalom! Olyan érzésem van, mintha egy rémálom közepén lennék és nem tudok felébredni belőle.
Kérdem én Tőletek, hogy mi van abban az esetben, ha jövőre a Fidesz elbukja a választásokat, és egy baloldali platform veszi át a kormányzást? Megmondom. Egy, felszámolja ezt a rendszert (akkor valóban sok értelme volt), kettő, átveszi felette az irányítást! :-O Akkor is így fogtok tapsikolni a "sikertörténetnek"?
Gondoljátok át!
Kérlek benneteket, a továbbiakban mellőzétek a politikai felhangokat és koncentráljatok a szakmai vonalra.
Szeretettel várunk minden építő jellegű érvet a témában.

Válaszok

Elkeseredett

#176 Re: Politik Raus!

2013-01-26 17:07:52

#175: St Gellért - Politik Raus!

Kedves St. Gellért!

Mintha magamat hallanám!! Szívesen beszélgetnék veled a problémákról, nagyon hasonlóan gondolkodunk. Ráadásul a német nyelvi vonal is stimmel :))) Einverstanden: Politik raus!