Mentsük meg a Madarász utcai Gyermekkórházat

Quoted post

mi

#45 Te mit szólnál hozzá?

2013-01-24 08:07

Érdekes, hogy jelennek meg a Heim Pál kórházhoz közel álló dolgozók, érdekeltek ellenvéleményei, lejárató jellegű hozzászólásai. Arra azért kíváncsi lennék, ha az Ő érzékenyebb tagjaikkal verdesnék a csalánt, vajon nem állnának ki a munkahelyükért? Azt is kérdezném, hogy más intézményben a gyermeksebészek átlagéletkora a 25-öt verdesi? Mert szerintem nem. Az öregekre igen is szükség van, mert:
A fiatalok kitől tanulják meg szakmát? Internetről? Könyvekből? Nem mellesleg egyik-másiknak olyan munkabírása van, hogy a fiatalok csak pislognak.
Azt megkérdezném, hogy azt hittétek: a dolgozók szó nélkül fogják nézni ezt az egészet?
A szülők szó nélkül nézik ezt az egészet?
A név nélküliségről meg annyit: ha Te rád vadásznának azért, mert vállalod a véleményed a munkahelyedért, lehet, hogy a klaviatúrát is kidobnád az ablakon.
Használjátok az idegrendszeretek azon bonyolult részét, melyet agynak hívnak, és kicsit gondolkodjatok!
Aztán meg ha a Heim Pál Kh vezetése olyan tökös lett volna, időben, előre, teljes őszinteséggel tájékoztatta volna a Madarász u. dolgozóit, hogy legyen idejük eldönteni, hogy mit is akarnak. A széleskörű szakmai egyeztetés is csúsztatás, ezt biztos forrásból tudjuk. Késő a nyilvánosság elé kiállni akkor, és magyarázni a bizonyítványt, miután az elszenvedő intézmény részéről kipattant az ügy. Kommunikációból elégtelen, jövőre pótvizsga!
Ki az a Dukai? Mivel a teljes nevét vállalta a petíció indításakor, nem nehéz talán kideríteni, de segítek. A Dukai talán dolgozik karácsonykor, talán fent lesz éjjel, hogy a Te gyerekednek segítsen, talán a többi dolgozóval együtt azon van, hogy éjjel, nappal, ünnepekkor tegye a dolgát, amire hivatva van.

Válaszok

ÉVA

#61 Re: Te mit szólnál hozzá?

2013-01-24 19:48:59

#45: mi - Te mit szólnál hozzá?

Kedves mi !

Én mostmár jól tudom ki az a Dukai !

Ő az ki ( így van nem veri a csalánt a ...... ) sajnos !

Megmozdulni is nehéz neki :-( , de a bagólesőjét jól tudja jártatni !

Sajnálom , hogy még magukhozsem őszinték :-(