A Magyar Holokauszt-2014 Emlékbizottság részére

Quoted post

csodaszarvas

#88 Re:

2013-01-23 14:14

#86: -

Rendben van, töröljék el a listákat, ha vannak még ilyenek, de akkor a kárpótlást is!!A mi nagyapáink is harcoltak az 1-2. vh-ban, és haláluk után tudtommal csak az özvegy kapott pénzt az államtól, de ez nem szállt a gyerekre, unokákra,....vagy nem jól tudom???!Pedig ők is meghaltak, nem békés, nyugodt körülmények között, hanem tankok, aknák, gránátok által, vagy megfagytak a Don-kanyarnál...Kaphatnánk mi is kártérítést az oroszoktól, mert a mi nagyanyáinkat alázták-erőszakolták meg, a mi nagyapáinkat hurcolták el..

 

a magyar sem akar mást, csak békességet, munkahelyet, megélhetést és azt hogy ne írtsák-üldözzék ki őket a hazájukból!!Talán ez nem jogos kérés??

A petíció nem a zsidók "listázásáról" szól, hanem arról, hogy mi nem vagyunk bűnösök. A bírósági per során is bizonyíték kell arra vonatkozóan, hogy valakit bűnösnek találjanak, tehát a mai ember "bűnösnek való megbélyegzése" bizonyítás hiányában BŰN, mert úgy ítél meg egy egész nemzetet, hogy annak egy nagy része még nem is élt akkor, amikor ezek történtek!!Erről szól a petíció!Mi is azt akarjuk, hogy hagyjanak békén minket, mert a magyar szenvedett már eleget..

 

Válaszok

Csontos József

#210 Re: Re:

2013-02-08 22:28:27

#88: csodaszarvas - Re:

nem vetted észre az iróniát a hozzászólásban???? a kárpótlásra jogosultak névsora is egy "zsidó-lista" megsemmisítendő...  olvass a sorok között...