A Magyar Holokauszt-2014 Emlékbizottság részére

Quoted post

Grandtrip

#55 Magyargyulolet

2013-01-22 00:28

Mindazon magyarok akik ezt a cikket irtak es mindazon magyarok akik alairtak es ezzel havatalossa, bizonyithatova (itt a bizonyitek es a sok kedves hozzaszolas) tettek, hogy semmi mas nincs az agyukban csak egy ujabb Holokauszt megszervezese, beinditasa es befejezese bunosok. Ugyanugy ahogy ezeknek a magyaroknak az osei (mindnek aki itt bizonyithatoan alairt es reszt vesz/vett ebben az akcioban)mind egytol egyig bunos az altaluk elkovetett nepirtasert, es a gyermekeiknek, unokaiknak tovabbadott gyulolet, gyilkos indulatok es gyilkossagra, egy nep kiirtasara bujtatasert. A mostani alairok gyermekei es unokai majd annak idejen fognak ilyen peticiot irni, es szandekosan elhatarolodni attol amit a szuleik, nagyszuleik csinalnak majd hamarosan ha a helyzet nem valtozik Magyarorszagon es a MAGYARGYULOLET nem lesz gyokerestul kitepve, eltiporva, megsemmisitve, hogy SOHA tobbe egy magyar se gyulolhessen senkit aki mas!

Válaszok


Anonymous

#56 Re: Magyargyulolet

2013-01-22 04:23:50

#55: Grandtrip - Magyargyulolet

Kedves Valaki!

Először is megkérlek, ne törd az anynyelvünket, mert még a  végén azt hisszük, nem is vagy Te nagyar ember!

Másodszor, próbálj meg értelmesen hozzá szólni, ki mondani, amit akarsz, ne rejtjelekbe foglalni.

Tudod: SOHA

Harmadsorban, mi már megszoktuk, ha nem úgy gondolkodunk, mint ahogy Ti azt szeretnétek, akkor nácik, fasiszták, újnyilasok, csőcselék meg mi egyebek vagyunk! Ezzel már nem hattok meg!Találjatok már végre valami mást gyorsan, mert így egy kicsit unalmasak vagytok!!!

Megértésedet köszönjük!!!

TULIPÁN

#58 Re: Magyargyulolet

2013-01-22 08:50:05

#55: Grandtrip - Magyargyulolet

Te miről beszélsz??!?NORMÁLIS VAGY??A petíciót olvasd már el még egyszer!!Senki nem gyűlölködik benne..PONTOSAN TE VAGY AZ, AKI SZÍTJA AZ INDULATOKAT!!MI NEM VAGYUNK GYILKOSOK!!eegyébként meg ki is az aki írtja a népet (a MAGYAR NÉPET!!) a káliumozott sóval, a gyógyszerekkel, oltóanyagokkal és a bankrendszer áldásos tevékenységével???

NINCS MIT ÉS NINCS MIÉRT FIZESSÜNK,MERT A HOLOKAUST NEM A MI BŰNÜNK!!

Pozsonyi csata_907

#59 Re: Magyargyulolet

2013-01-22 11:02:23

#55: Grandtrip - Magyargyulolet

A te válaszodat bizony minden nap fel kéne olvasni a tévében a legnézettebb időszakban, bemondani óránként a rádió adókon, hogy minden MAGYAR tisztában legyen azzal, kik is élnek köztünk, akik beszélik ugyan a nyelvünket, de folytonosan félremagyarázzák akaratunkat és cselekedeteinket és a maguk rabszolgájává akarják formálni népünket.

Grandtrip, nomen est omen-ként: IRÁNY "HAZA" Kb. 3ezer(?) km! Bár az a hely nem csak a te hazád, az ott élő palesztineknek ugyanolyan joga van rá! Ti a történelemben ugyanolyan hazátlan vádorló voltatok (tudom, volt Judea is), mint a cigányok, talán ezért is azonosultok velük olyan könnyen... Csakhogy a cigányok évszázadokig békében tudtak élni a befogadó országok népeivel, de csak addig, amíg ti nem jöttetek és gyülölködő, gonosz ármánykodásaitokkal fel nem bújtottátok őket, s kollaboráns, nemzetáruló politikai klientúra kreálmányotokkal el nem szaporítottátok őket. Velejéig gonosz, sátáni nép vagytok, mert kihasználjátok népünk békességét, jóindulatúságát és jóhiszeműségét. Visszaéltetek és éltek azzal, hogy az évszázadokon át (helyesen) benneteket kordában tartó törvényeket 1867-ben megszűntették. Gyűlölet, gyűlölet, gyűlölet! Ez a ti világotok, talmudi "kiválasztottak"!

Tehát mégegyszer: Ne szennyezd a környezetünket a lényeddel, beszédeddel, gondolataiddal, tetteiddel! Menj el innen és vigyél magaddal még százezer fajtabélidet, aki ugyanúgy gondolkodik, mint te! De hagyd békén azon fajtársaidat, aki Magyarországot hazájának tekinti, tiszteli a befogadó népet, elfogadja annak történelmét, kultúráját, szokásait. Mert nincs kollektív bűnösség, mégha a te fajtád esetetében már tömeges magyargyűlöletről lehet beszélni!

Ez itt MAGYARORSZÁG, a magyarok országa, ha tetszik, ha nem! Egy dicsőséges, tisztességes, bűntelen népé!

NEM VAGYOK BŰNÖS, NEM KÉREK BOCSÁNATOT, NEM FIZETEK KÁRPÓTLÁST!

Ákosi Petula

#60 Re: Magyargyulolet

2013-01-22 13:49:05

#55: Grandtrip - Magyargyulolet

Nekem sem déd-, sem nagy-, sem édes szüleim soha nem üldöztek, nem gyülöltek, nem bántottak senkit. Mégis l945 után a megtűrt, kisemmizett polgárok soraiba számolták őket. Miért? Az MSzMP tagjait most miért nem üldözik "kollektiven"?

Közel 80 éve fizetünk kárpótlást. Kiszámitotta már valaki, mennyi ez összesen? Hány "hazát" lehetne ebből felépiteni? Hová nyomjuk ezt a rengeteg pénzt és miért? Fizessenek azok, akik valóban részt vettek bármilyen népirtásban, illetve azok, akik úgy érzik jelenleg, hogy bűnösök ebben. De velünk, bérből-fizetésből-nyugdijból élő átlagemberekkel ne tessék már több embert jól tartani. A Gulágra hurcoltak, a "málenkij-robotra" elvittek (falvak maradtak férfiak nélkül, aminek következtében sem szaporodni, sem munkát végezni tudó emberek nem voltak hosszú évekig) után mennyi kártéritést kaptunk-kapunk?