A Magyar Holokauszt-2014 Emlékbizottság részére

Quoted post

Pozsonyi csata_907

#59 Re: Magyargyulolet

2013-01-22 11:02

#55: Grandtrip - Magyargyulolet

A te válaszodat bizony minden nap fel kéne olvasni a tévében a legnézettebb időszakban, bemondani óránként a rádió adókon, hogy minden MAGYAR tisztában legyen azzal, kik is élnek köztünk, akik beszélik ugyan a nyelvünket, de folytonosan félremagyarázzák akaratunkat és cselekedeteinket és a maguk rabszolgájává akarják formálni népünket.

Grandtrip, nomen est omen-ként: IRÁNY "HAZA" Kb. 3ezer(?) km! Bár az a hely nem csak a te hazád, az ott élő palesztineknek ugyanolyan joga van rá! Ti a történelemben ugyanolyan hazátlan vádorló voltatok (tudom, volt Judea is), mint a cigányok, talán ezért is azonosultok velük olyan könnyen... Csakhogy a cigányok évszázadokig békében tudtak élni a befogadó országok népeivel, de csak addig, amíg ti nem jöttetek és gyülölködő, gonosz ármánykodásaitokkal fel nem bújtottátok őket, s kollaboráns, nemzetáruló politikai klientúra kreálmányotokkal el nem szaporítottátok őket. Velejéig gonosz, sátáni nép vagytok, mert kihasználjátok népünk békességét, jóindulatúságát és jóhiszeműségét. Visszaéltetek és éltek azzal, hogy az évszázadokon át (helyesen) benneteket kordában tartó törvényeket 1867-ben megszűntették. Gyűlölet, gyűlölet, gyűlölet! Ez a ti világotok, talmudi "kiválasztottak"!

Tehát mégegyszer: Ne szennyezd a környezetünket a lényeddel, beszédeddel, gondolataiddal, tetteiddel! Menj el innen és vigyél magaddal még százezer fajtabélidet, aki ugyanúgy gondolkodik, mint te! De hagyd békén azon fajtársaidat, aki Magyarországot hazájának tekinti, tiszteli a befogadó népet, elfogadja annak történelmét, kultúráját, szokásait. Mert nincs kollektív bűnösség, mégha a te fajtád esetetében már tömeges magyargyűlöletről lehet beszélni!

Ez itt MAGYARORSZÁG, a magyarok országa, ha tetszik, ha nem! Egy dicsőséges, tisztességes, bűntelen népé!

NEM VAGYOK BŰNÖS, NEM KÉREK BOCSÁNATOT, NEM FIZETEK KÁRPÓTLÁST!

Válaszok

LACI51

#702 Re: Re: Magyargyulolet

2013-03-11 21:56:18

#59: Pozsonyi csata_907 - Re: Magyargyulolet

TÖKÉLETESEN IGAZ!! EZEK A CIONISTÁK!!! TERRORISTÁK!!  HÁBORÚS BŰNÖSÖK!!   (betiltott foszfor bombákat használnak,ártatla civilek ellen)