A közoktatásért!

Quoted post

köalkalmazottból lett köztisztviselő

#117 Re: Re: Re: Tankerületi helyzetkép

2013-01-20 11:14

#107: szakma - Re: Re: Tankerületi helyzetkép

Ha figyelmesen elolvastad amit írtam, abból kitűnik, hogy nem önszántamból. Egyszerűen kijelöltek, ha nem fogadom el az állást, akkor munkanélküli lettem volna. Hát ezért vagyok itt, de ez nem azt jelenti, hogy az ő pártjukon állok! Ha lett volna választási lehetőségem, most nem itt dolgoznék!

Válaszok

szakma

#124 Re: Re: Re: Re: Tankerületi helyzetkép

2013-01-20 18:14:41

#117: köalkalmazottból lett köztisztviselő - Re: Re: Re: Tankerületi helyzetkép

Kedves köztisztviselő! Ha jól megnézed a 107-es bejegyzést, akkor látod, hogy az a 95-ösre volt válasz, nem az általad írt 94-esre. Sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagytok, biztos vagyok benne, hogy ilyen heyzetben én sem érezném magam jól. (bocs, meg sem kérdeztem, hogy tegezhetlek-e?)

Azonban a 95-ös hozzászólást jegyző vendég siránkozása erősen gyanús. Ha nem fizetett bérkommentelő, akkor egy olyan kolléga, aki vakhűségből (hithűségből) eredően nem veszi észre, hogy hibázott. A Fidesz ereje pont abban van, hogy az emberek hisznek (hiszékenyek). Orbán Viktor a Messiás. Vagy a próféta. Lényeg, hogy ez már egy vallás politikai pártba csomagolva. Én csak tanár vagyok és nem a Fidesz katonája. Aki ezt a kettőt nem tudja különválasztani, ne legyen tanár.