A közoktatásért!

Quoted post


Vendég

#69 Re: Re:

2013-01-13 22:18

#57: Szilágyis tanárok - Re:

Kedves Szilágyisok!

Mi köszönjük Nektek amiért bátrak voltatok és hangot emeltetek az ellen, ami ma az oktatásban történik. Remélem lesz eredménye és foganatja a dolognak. Szerintem minden iskola e-mail címére el kellene küldeni, hogy tudjanak róla,és nekünk pedagógusoknak összefogni, mert bennünket tereltek olyan kényszerpályára, amit nem fogadhatunk el.Ha megtesszük, bármit mecsinálhatnak velünk. A szakszervezet csődöt mondott, a honlapjáról is eltüntette a fentlévő felhívását. Félnek, mint ahogy mi is, pedig, ha meghátrálunk végünk! Kell az összefogás, hallatni kell a hangunkat úgy, mint más társdalmi csoport.(pl.: orvosok, vasútasok, volánosok, stb.)

Be kell, hogy bizonyítsuk mi is fontos tagjai vagyunk a társadalomnak, a jövő nemzedékét neveljük-oktatjuk, nem mindegy milyen munkát végzünk. (Eddig is  a lelkiismeretünk, a gyermekszereteünk, hivatástudatunk vitt előre!!) Most ő értük- a gyermekekért, a jövő nemzedékéért- kell tenni valamit, ezt így nem hagyhatjuk.

Válaszok

Ébredés!

#73 Re: Re: Re:

2013-01-13 22:42:36

#69: - Re: Re:

Meg kell, hogy védjem a Pedagógusok Szakszervezetét. Menjen fel az oldalra és nézze át az összes cimke alatt evő beírásokat, tudósításokat és hallgassa meg Galló Istvánné beszélgetését Juszt Lászlóval a Magánbeszélgetésben és azután ítéljen. Tudja, a kibicnek semmi sem drága, csak azoknak a pedagógusoknak, akik még szakszervezeti tagok maradtak elvi és anyagi áldozatot vállalva az összes pedagógusért. Mert arról a többség elfeledkezik, hogy ha elér a Szakszervezet valamit, az mindannyiunknak kedvező. Ha ez a petíció egy évvel korábban születik, akkor most nem itt tartanánk, hogy ég a ház. Ez most eső utáni köpönyeg, de legalább a budapesti és a vidéki diákok fellépése után akadt egy TANTESTÜLET, akik elővették bátorságukat, tanulva tanítványaiktól, de tömegbázis nélkül nem megy. Össze kéne fogni végre már, hogy az elért szakmai szabdság, önálló, felelősségteljes gondolkodás, nevelés ne vesszen kárba. Hisz a jövőnk közös ügyünk. Ennyit nem lehet kísérletezni nemzedékekkel.