12 és fél milliárdot az éhező gyermekeknek!

Quoted post

vállakozó

#40 Re: JOBBER

2013-01-12 18:41

#24: JOBBER - JOBBER

Nálad a pont, akárki is játsza itt a fejét!

A cigány "szülők" már kisgyerek korukban elcseszték a dolgot. Nem most kell nagyhangon az asztalt csapkodni, hogy éhes a gyerek. Amikor tanulni kellett volna, hol volt ez a nagy akarat? Most meg játszák a fejüket, hogy analfabéták! A XXI. század mit tud kezdeni ennyi képzetlen, tanulatlan analfabétával, amikor már az utcaseprést is gépesítik, a kubikos talicska is operációs rendszerrel fut!Milyen munkakör lenne az, amit analfabéta primitív véglények is el tudnának látni? Ja, és mit nem lopnának szét ezek? Ki lenne az kötözni való bolond, aki ezeket a mai feszített piacon alkalmazná, betanítaná, biztonságiakkal ellenőrizné, ne lopják szét a vállalkozását, ne rognálja meg a gépet, szerszámot. Tudják maguk mit tesznek ezek a munkahelyen? Első kérdés: mikor lesz fizetés, második kérdés: hány nap szabadság jár. A következő munkanapon hirtelen lebetegednek.

A nagy gyermekszegénység közben persze, anyuka-apuka szájából kilóg a cigi, a kocsmában meg saját pultjuk van! A játékgépekről nem is beszélve! Milyen élőlény az, amelyik csak gyártja rakásra a kölköket, mint a kóbor kutya és az értük kapott családi pótlékot, segélyt sem rájuk, iskoláztatásukra, ruházkodásra, étkezésre költik, hanem cigire, szeszre, játékgépre?

Járjon csak a szátok! Nem az a cigány, akit a politikusok díszcigányként fizetnek, és nem is az aki a fületekbe húzta a kisvendéglőben! Szét kéne nézni kicsit az országban, és fogadjatok örökbe egy családot! Miért, gorillát, cerkófmajmot, még csótányt is örökbe lehet fogadni az állatkertekben, cigányért miért nem sorakoztok? Persze, olják meg a vállakozók (ha hülyék lennének alkalmazni egy alkolholista, tolvaj, képzetlen munkaerőt) és fizesse a kormány az én adómból duplán azt, hogy nem a gyereket etetik abból, amit már egyszer megkaptak. Hogy a gyereket lopásra használják, hisz ők nem bütethetők, azt persze senki sem sírja ide, ugye? Még komolyan bűncselekményeket is elkövettetnek velük, rablás, kifosztás!

Szdjátok a kormányt! Ez az, nagy bátorság, licitáljátok túl egymást, ki tudja több gyáével leírni azt, hogy MONGYON LE!

Lassan három éve, hogy a Fidesz kormányt alakított és még nem tudták megoldani a cigánykérdést! Felháborító! Amikor az Mszp uralkodott hol voltatok nagyeszűek? Akkor miért nem siránkozatok, hogy mennyi gyerek éhezik?

Válaszok

MAGYARORSZÁG

#44 Re: Re: JOBBER

2013-05-30 13:33:43

#40: vállakozó - Re: JOBBER

Tisztelt JOBBER! ÉRTEM ÉN AMIT LEIRT ÉS VALAHOL IGAZAT IS ADOK ,CSAK AZ A BAJ ,HOGY NEM CSAK CIGÁNY GYEREKEK ÉHEZNEK ,HANEM UGYAN ÚGY NEM CIGÁNY GYEREKEK IS AZÉRT NEM MAGYART IRTAM ,MERT A CIGÁNYOK IS MAGYAROK MERT HA ITT VALAKI ELINDÍTANA EGY HADJÁRATOT MAGYAR ORSZÁG ELLEN AKKOR SZERINTEM A CIGÁNYOK IS FEGYVERT FOGNÁNAK ÉS A NEM CIGÁNYSÁG OLDALÁN UGYAN ÚGY AHRCOLNÁNAK MAGYAR ORSZÁGÉRT A HAZÁJUKÉRT.




Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...