Kiállunk Bayer Zsolt mellett cigány-ügyben

Quoted post

:)

#137 IGAZSÁGOS ÍTÉLET!

2013-01-10 15:12

Az ügyészség elutasította a Bayer Zsolt ellen érkezett feljelentést, mert nem tartotta megalapozottnak, hogy a Magyar Hírlap publicistája közösség elleni izgatást követett el. Bayert többen is feljelentették a nagy felháborodást és nemzetközi visszhangot kiváltó, durván cigányozó szombati írása miatt.

Elutasította az ügyészség a Bayer Zsolt ellen közösség elleni izgatás miatt tett feljelentést - közölte Ibolya Tibor megbízott fővárosi főügyész. Bayer Zsolt ellen a Magyar Hírlap múlt szombati számában megjelent, a szigethalmi késeléssel kapcsolatban született írása miatt érkezett feljelentés, az ügyészség azonban ezt bűncselekmény hiányában elutasította. Bayert többen is feljelentették vagy feljelentik a január 5-én megjelent írása miatt, szerdán például a Magyarországi Cigányok Országos Fóruma (MCF) jelentette be, hogy közösség elleni izgatás miatt hamarosan feljelentést tesz.

Bayer Zsolt írásában a szigethalmi esetre utalva úgy fogalmazott, hogy "gyáva, undorító, kártékony állatok" késeltek. Hozzátette: "a tények pedig ezek, a cigányság jelentős része nem alkalmas az együttélésre. (...) A cigányság ezen része állat, és állatként viselkedik. (...) Állatok meg ne legyenek. (...) Ezt kell megoldani - de azonnal és bárhogyan!" - zárta írását.

Válaszok


Vendég

#138 Re: IGAZSÁGOS ÍTÉLET!

2013-01-10 15:57:44

#137: :) - IGAZSÁGOS ÍTÉLET! 

 A PÁRTATLAN" ügyészség. Haha...

Sanyi

#140 Re: IGAZSÁGOS ÍTÉLET!

2013-01-10 16:09:59