Kiállunk Bayer Zsolt mellett cigány-ügyben

Quoted post


Vendég

#89

2013-01-09 17:31

Le a fasisztákkal! Ezeknek csak ürügy a cigánybűnözés! Mindegy ezeknek, hogy cigány, vagy zsidó, csak balhézni lehessen.
Példa rá a futballmérkőzéseken tanusított magatartás. Meg is lett az eredménye. A magyar-izraeli barátságos mérkőzésen a közönség szokás szerint kivetkőzött magából. Ennek eredményeképpen a FIFA mai döntése értelmében a soron következő válogatott mérkőzést, nevezetesen a magar-románt zárt kapuk mögött, közönség nélkül kell lejátszani. Csak így tovább, kedves rasszisták, majdcsak megutál minket a világon mindenki!

Válaszok

Magyar Klára

#105 Re:

2013-01-09 18:50:45

#89: -  

 Úgy látom, nem nyerted meg e főrum tetszését hozzászólásoddal. Úgy látszik, ha nekik nem tetsző, megcáfolhatatlan tényt ír le valaki, akkor hallgatásba burkolóznak, ha éppen nem durvulnak el. Én olvastam, meg hallottam is a FIFA mai döntését. Az én véleményem szerint egy újabb szégyenfolt hazánknak. A románok pedig hülyére fognak minket zárt kapuknál verni - megjegyzem, közönség előtt sem lenne másképp - de 40.000 ember jegyvásárlási bevételétől estünk el egy kis zsidózás miatt. Gondolkodtok ti egyáltalán, mikor ilyet csináltok?