A választói összefogást támogató nyilatkozat

Quoted post


Vendég

#655 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Együtt Magyarországért

2012-11-11 22:21

#651: SlyZero - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Együtt Magyarországért

Zavart vagy te egyébként is.

De hogy lásd, kivel van dolgod, elárulom: ha a hitelfelvétel segítségével valaki több jövedelemre tesz  szert, mint a hitelfelvétel költsége, akkor az harcol az adósság ellen.  Jelenleg ez még nem így van tendenciaszerűen, még pedig azért nem, mert az elvtársaid által hátrahagyott szarkupacot (54%-os adósság 2002-ben, 82%-os 2010-ben) nem lehet 2 év alatt eltakarítani.  Tehát a szarkupac ugyan kisebb ütemben, de növekszik. Szarból viszont nem lehet várat építeni, előbb azt el kell takarítani.  Vagyis el kell takarítani  az ocsmány büdöskomcsi fajtádat.

Válaszok

SlyZero

#657 Jó Sok Re: Együtt Magyarországért

2012-11-11 22:33:48

#655: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Együtt Magyarországért

Csak hogy szívrohamot ne kapj nem árulom el neked, hogy isteneid teljesen baloldali politikát folytatnak, ahogy azt még kisz titkárként tanulták, azt viszont igen, hogy a magam részéről kifejezetten jobb oldali vagyok. Bizonyos szempontból még szélsőséges is.

Node, a kérdéshez visszatérve, ha nem lehet eltakarítani azt a szarkupacot miért igéri Matolcsy (volt MSZMP-tag, III/2-es ügynök) minden héten, hogy jövőnyárra meglesz? Miért válalnak be államkötvényeket, olyan magas kamatra, amiről már most mindenki látja, hogy esélyünk sincs visszafizetni? A tetteik miért nincsennek köszönőviszonyba se a szavaikkal?

feleséged

#658 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Együtt Magyarországért

2012-11-11 22:34:02

#655: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Együtt Magyarországért

Tomi, most már kotorj be a fészerbe, mert kizárlak! Egyre közönségesebb vagy, amióta az impotencia felütötte a fejét nálad! Hagyd békén az úriembereket, neked hozzájuk már régóta közöd nincs.

Amióta egy jobbikos megfertőzött HÍV vírussal, nem lehet boldogulni veled, még kutyaként sem.

Holnap elvitetlek a sintérrel!!! Szebb lesz nélküled a világ, ezt csak én tudom igazán és mindenkitől elnézést kérek a nevedben, hogy itt össze-vissza írogatsz mindenféle badarságot.

BOCSÁNATOT KÉREK MINDENKITŐL, DE SZEGÉNY FÉRJEM AGGKORI (vagy agy-kóri) ELBUTULÁSBAN SZENVED.