A választói összefogást támogató nyilatkozat

Quoted post

belföldi

#448 Re: Kulfoldon elek...

2012-11-10 21:41

#437: tokmind1 - Kulfoldon elek...

Te Tök, mindegy, hogy te hol vagy, szavazni külföldről könnyebben tudsz, mint mi itthonról, arra kellesz.

Azon gondolkozzál el, hogy miért tömik Orbűnék a gazdagok zsebét a szegények kárára?!?!? Ha tudod, oszd meg velünk, légy szíves!

Hol van a 3 000 milliárd magánnyugdíjunk, hol van az a rengeteg milliárd bankadó, tesco adó, chipsadó és a Jóisten tudja hányféle adó, amit levágtak?  A beígért adócsökkentés helyett 20 féle adóemelés valósult meg.  Mindenesetre, az Or-bűnét a szegények szívják... nem kicsit, NAGYON...

Maradj csak kulfoldon és szavazzal a neped ellen!!!!!!!!!!

 

Válaszok

tokmind1

#455 Re: Re: Kulfoldon elek...

2012-11-10 21:48:25

#448: belföldi - Re: Kulfoldon elek...

Azert innen nehezebb szavazni, mert az orszag ket partjan van konzulatus, en meg a kozepen elek. Szoval nem kell okoskodni, ha nem tudsz valamirol. Azert jottem ki, hogy jo szakemberkent, osszeszedetten mehessek haza, te joindulatu macskajancsi.

Milyen gazdagok zsebet tomik? Peldat kerek. Az adozasra gondolsz? 150 brutto felett jol jarsz, ha szaporitod az orszagot. Ne hablatyol hulyeseget. Azok, akik meg ennyit sem tudnak megtenni, azok nem is erdemlik meg, mert csak az orszag eroforrasait szivjak el feleslegesen.

Nyugdij? Nem kapsz nyugdijat vagy mi ez a hozonges? Az hogy majd 5%-kal csokkent az az allamadossag, amit azok okoztak, akiknek most szanni valo modon csapolsz... hat... no comment.

Ha tehetem, ujult erovel megyek haza 2014-ben es a Jobbikra szavazok, haver... es meg sokan vagyunk igy kulfoldre szakadt fiatalok!