Követelem Jeszenszky Géza lemondatását

Quoted post


Vendég

#39 Ebből baj lesz

2012-11-01 11:11

Jeszenszky úr csak érintett egy létező társadalmi problémát, nem megragadva a lényeget. A helyzet ettől sokkal súlyosabb. Természetesen nem értek vele egyet, mert amit ő művel az "áltudomány". Himi-humi tudomány. Sajnos ez az ország tele van himi-humi, értéktelen oktatást folytató karokkal. A magyar adófizetők pénzét nemzeti jövedelmet termelni képes oktatásra kellene fordítani. Ebből kellene forrásokat biztosítani, kinyitni a kapukat a cigányság előtt,- hogy tanuljanak és tanulhassanak.

Válaszok

Giordano Bruno

#40 Re: Ebből baj lesz

2012-11-01 17:25:04

#39: - Ebből baj lesz

A kapuk nyitva állnak! Senki sem akadályozza meg, hogy leérettségizzen, felvételizzen. Tessék, szabad a pálya! Mutassa meg végre egy cigány, mit kell oktatni a katedrán, hogyan kell lakóházat tervezni, berteget gyógyítani vagy egyszerűen csak DOLGOZNI. Mit? Bármit, csak ne lopjon!

Tetszenek itt hiányolni a tudományos hivatkozásokat! Tessenek visszaolvasni, van bőven. Sajna nem beszélem annyira az angolt, hogy a szaknyelvi kifejezéseit értsem, még a magyar(latin) szövegen elmegyek valahogy. De önök is műveltek, tanultak, legalábbis olvasni! Ja, aki írni sem tud helyesen, az csak tiltakozzon, követeljen itt 800.000 cigány nevében hülyeségeket, önjelöltként. Én nem fémlopásból, trükkös besurranásból, uzsorából, gyereklopásból, falopásból stb. megszerzett pénzen vettem a diplomát! Keményen megdolgoztam érte, nem volt egyetlen cigány osztálytársam, évfolyamtársam sem. Nem volt kit elnyomni, kiközösíteni, megalázni. Egyszerűen nem feletek meg a felvételin. Ennek persze semmi köze a genetikához. Asztalcsapkodás helyett valamit tessenek már végre tenni is rá!