Tiltakozunk az előzetes regisztráció ellen!!!

Quoted post

István

#19 Nem írom alá...

2012-10-27 23:52

...mert regisztrálni fogok.Eddig minden választáson részt vettem,volt mikor kénytelen voltam egy távoli városban leszavazni,azt is meg tudtam oldani.Még akkor is szavaztam,mikor annyira le akartak erről beszélni. Regisztrálni fogok és ez az apró kellemetlenség nem fog eltántorítani attól a párttól akire szavazok majd,hisz' már most tudom ki lesz az. Ez a véleményem,senkit sem szólok le aki nem így gondolja,pláne nem anyázok senkit.
Regisztrálok, mert nekem úgy is jó!Nem érzem,hogy ettől csorbulna bármiféle jogom.Manapság minden regisztrálással kezdődik pl. az informatika,közüzemi szolgáltatások,még az "oly fontosnak" tartott on-line póker is.Meg aztán az regisztrál, aki valahogy tisztában van a választás felelősségével,mármint,hogy az négy évre szól.Az írástudatlanok, alkalmi választók (sörért,konzervért sorakozók) úgy ikszelnek,mintha lottózóban lennének.Nem is baj,ha otthon maradnak akik ezt tehernek érzik.Belőlük lesz majd a következő négy év mocskolódó ostobái.

Válaszok

Vendég2.

#20 Re: Aláírom...

2012-10-28 02:28:45

#19: István -

Ha rám hallgatsz, azt csinálsz, amit akarsz! Aki ennyire kötekedő egyén, mint te, az menjen a csába! Nem tudom, ha eltörne a lábad, mit tennél, te okostojás? Meg is érdemelnéd, mindegyik hasonló gondolkodású társaddal együtt. Ha meg csak kötekedésből írod, akkor még aljább vagy.