Tiltakozunk az előzetes regisztráció ellen!!!

Quoted post

Hajadon
Vendég

#11 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Laci

2012-10-03 22:50

#10: - Re: Re: Re: Re: Re: Laci 

 Ráugrottál egy fogalmazási hibára és egyből görény fideszes módra támadsz. Nem vagy méltó partner, nem vagy kultúrember. Kultúrember nem büdöskomcsizik, nem büdösnácizik, nem büdöszsidózik, nem büdöscigányozik, nem büdösjobbikosozik. Keress baloldalon bárkit, aki ezt megteszi. Ezt meghagyom neked, aki nem tudsz kultúrember módra viselkedni, te büdösöző antikultúrember. Tiéd a teljes éjszaka, lesz rá időd.

Válaszok

Lukrécia

#12 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Laci

2012-10-03 23:16:00

#11: Hajadon - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Laci 

 Te még új vagy itt, nem tudod, hogy van itt egy kamerád, bajtárs, fórumtárs, nevezheted bárkinek, mi csak egyszerűen büdöskomcsizónak hívjuk, mert belőle nem egészen kultúrember módjára csak ennyi tud kiböffenni, meg esetleg ha bepiál, akkor más is. Ez legyen az ő baja, ne bonyolódj vele semmiféle komoly beszélgetésbe, mert te fogod magad rosszul érezni, pedig neki kéne. Én az utóbbi időben kétlem, hogy ő jól érzi magát, akinek a lelke a helyén van, nem így viselkedik.

Egyébként üdvözöllek a fórumon.

 


Vendég

#13 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Laci

2012-10-04 05:37:50

#11: Hajadon - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Laci

Görény az a magadfajta  MSZP-s vagy gyurcsányista, kérlek szépen.  Te nem csak kultúrember nem vagy, hanem egyáltalán semmilyen ember sem,  csak egy ocsmány büdöskomcsi görény.