Ne hagyjuk! / Don't Let it happen!

Quoted post

realista

#30

2012-09-29 17:10

Megint a kommunisták és zsidó barátaink rendezik a cirkuszt, Holokauszt, pardon, Heller Ágnessel az élen. Többet kellene inkább dolgozni, kevesebbet lopni a tudományra adott pénzekből, akkor talán elmúlna az az automatizmus, hogy az aláíróknak mindenről, legyen az szappan, lámpaernyő, vasúti vagon vagy éppen köztéri szobor, tehát mindenről az jut eszébe, hogy a magyar emberek fasiszták. Hát nem. Ez itt Magyarország és azok mondják meg, hogy ki a magyar, aki vállalja az itt élőkkel a sorsközösséget, a múltat, a nép kulturális múltját és jelenét és büszke is rá. Akinek ez fárasztó, keressen magának olyan országot, ahol jobban érzi magát.
Amúgy jól látszik, néhány pancser, sikertelen értelmiségi ugrál megint, akik így próbálnak jópontokat és USA ösztöndíjakat szerezni maguknak.
Hőseim, ha van Wallenberg, legyen Horthy is. Ha minden napra van egy holokauszt megemlékezés, akkor legyen egy évben egyszer Horthy koszorúzás is. Vagy Önök kirekesztőek? Fajgyűlölők? Rasszisták? Cionista áskálódók?
Önök ki merik írni a nevüket, mert sérthetetlenek. Én nem merem, mert Önök heted íziglen kiirtják a családomat!

Válaszok


Vendég

#32 Re:

2012-09-29 18:55:38

#30: realista -  

 Ha a Horthy kultuszt legyőzi a józan ész,  időt kell szánni a felvilgosításra, mert úgy vélem Nálad az alapokkal komoly gondok vannak.

"Én nem merem, mert Önök heted íziglen kiirtják a családomat!"

Te nem mered, mert gyáva vagy...és nem kell szépíteni. Tudomásoul vesszük, Te egy ilyen magyar vagy. Nem vagy egyedül.

bylac80

#44 Re:

2012-09-30 10:49:09

#30: realista -  

 A neved csalás, mert nem realista vagy, hanem megtévesztett, sőt talán nem eléggé tanult vagy, akinek a mostani kurzus adja szájába a szavakat. Próbálj visszaemlékezni, kik gyilkoltak kiket:talán filozófusok, költők, élsportolók irtották ki mások családját "hetediziglen"?

Hősöket pedig nem tetszés szerint válogatunk össze,hanem a tetteik alapján válnak egyesek hősökké, mások gazemberré.Nem úgy van, hogy ha van madarak,fák napja, akkor legyen patkányok és lótetük napja is.Bár otthon ünnepelheted őket.

macmac

#45 Re:

2012-09-30 10:57:19

#30: realista -  

 Kedves Realista! Van egy apró különbség Wallenberg és Horthy között: az előbbi megmentette az embereket, az utóbbi hagyta, hogy megöljék őket. Én az emberek pártján vagyok: ünneplem az elsőt, és megvetem a másodikat. És nem gondolom, hogy ez kirekesztés lenne. Ráadásul sem kommunista sem zsidó nem vagyok. És filozófus sem. Csak magyar, aki vállalja magyarságát, de képes szembenézni a múlbéli bűnökkel. Ráadásul az sem érdekel, ha azok, akik úgy érzik, hogy csak nekik van joguk megmondani, hogy ki a magyar, mást gondolnak rólam....Ja, és senki családját nem akarom kiirtani, ellentétben a fasisztákkal, akik - történelmi tény - faji alapon szervezték a világukat, és próbálják szervezni ma is.

Csók, anyu

#95 Re:

2012-10-05 20:58:30

#30: realista -

"Ha van Wallenberg, legyen Horthy is..." Vagyis, ha megemlékezünk az áldozatokat mentőről, emlékezzünk meg a gyilkosról is... Tényleg kár volt bezárni a Lipótot, de talán még találsz valami gumiszobát magadnak.

villikettir

#131 Re:

2012-10-10 22:50:40

#30: realista -  

 

Nem lehet véletlenül, hogy kicsit túlreagálta, realista? Itt senki nem tiltakozott Horthy koszorúzása ellen. Az állampolgári jog, bárki élhet vele, aki az ilyet szereti. A tiltakozás célja az, hogy a Horthy-koszorúzás ne legyen kötelező. Meg persze a Wallenberg-koszorúzás sem*, bár ilyen veszély most sem fenyeget, az előbbi viszont igen. Egyébként nem vagyok büszke arra, hogy magyar vagyok. Viszont boldog vagyok, hogy magyar vagyok. *kötelező kör a kettősmércézés vádjának elkerülésére