GYES Emeléséért!

Quoted post

twinmom

#5 Re: A minimálbér összege nekünk miért nem jár mi is egész nap hasznos munkát végzünk nem csak magunk

2012-09-18 13:12

#3: ikres. - A minimálbér összege nekünk miért nem jár mi is egész nap hasznos munkát végzünk nem csak magunknak

Nekem is ikreim vannak, bölcsire készülünk...apuka kicsit kiakadt, mikor mondtam neki, hogy venni kéne 1-1 pár sport cipőt, 1-1 esőnadrágot+kabátot, 1-1 gumicsizmát, ami összesen alsóhangon 15ezer, úgy hogy nem márkás cuccokat veszek, hanem kínaiból.

Szerencsére nekem normális bejelentett bérem volt, így a gyed több volt mint a 2*28500 és szerencsére vissza is vesznek, akkor elviselhető ez az összeg.

Nem tudom mit gondolnak, hogy mire vállaljon az ember gyereket? és nekem ne jöjjenek azzal, hogy előtte kell rákészülni, spórolni, mert az amúgy sem sok fizetésből szinte lehetetlen félretenni.
Jó lenne ha ezen elgondolkoznának T. képviselő urak, nem a saját fizujukat kellene emelni, hanem ha tényleg azt akarják hogy szaporodjon a MAGYAR nép akkor őket kéne támogatni!

Válaszok


Vendég

#7 Re: Re: A minimálbér összege nekünk miért nem jár mi is egész nap hasznos munkát végzünk nem csak ma

2012-09-18 13:31:43

#5: twinmom - Re: A minimálbér összege nekünk miért nem jár mi is egész nap hasznos munkát végzünk nem csak magunk

nem irigyelek ,és a bőlcsi mennyibe fog kerülni amúgy mert nem ingyenes az sem..  a másik elég volt sporolni a saját lakásra a gyerekek előtt és a szocpolt sem tudtuk felvenni mert az előző kormánynál nem volt megszüntették most meg már mit kezdjek vele nem tudom mire felvenni és még segélyt sem kértünk pedig 3 gyerek van,sőt a nagycsaládosok közé tatozünk de panekben ,hogy vegyem igénybe a gáz támogatást stb...    kész röhej lassan a gyümölcs árak a tejtermékek és a húsok ára sem semmi és éljünk egészségesen úgye...XD

Anyuci25

#33 Re: Re: A minimálbér összege nekünk miért nem jár mi is egész nap hasznos munkát végzünk nem csak ma

2013-02-01 14:50:03

#5: twinmom - Re: A minimálbér összege nekünk miért nem jár mi is egész nap hasznos munkát végzünk nem csak magunk

Dehogy akarják hogy szaporodjon a MAGYAR! Nézzen mindenki körül és nyissa ki a szemét!!! Ma itt Magyarországon, drága kis hazánkban NÉPÍRTÁS folyik kérem szépen!!!! Mi meg végig nézzük tétlenül!
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook