Próbáljuk meg együtt fellendíteni az animés piacot!

Quoted post

NANA

#13 Cím

2012-07-31 14:37

Köszönjük szépen, hogy támogatod! :) Igen. A Death Note és a Chrno Crusade(Mangában, DVDben még sajnos nem!) ki is adták végig.(Ha nem tévedek. :D), keményen a Fullmetal Alchemist, Bleach, Kukucska kalandjai(1dvd 2lemez) sorozatokkal álltak le teljesen, megszűnt a mondó magazinból is a DVD, már nem jár a mondohoz DVD. Egyébként pedig, a Mondo magazin is már csak 2 havonta fog megjeleni, sajnos már ez is kezd váltságba kerülni(?).

Válaszok

Nodame

#20 Re: Cím

2012-08-01 00:31:38

#13: NANA - Cím

Sajnos nem meglepő, hogy a Mondo magazin erre a sorsra jut. Én magam, szeretem nagyon, és rengeteg jó cikk van benne. A probléma ott kezdődik, hogy olyan animékről is írnak benne, amik meg sem jelentek itthon. Ha azt vesszük alapul, hogy vannak, akik megvárják mindig az itthoni megjelenést, akkor hiába jelenik meg a mondo magazinban, hogy a Naruto Shippudennek új movie-ja jelent meg, vagy hogy a One Piece-ben épp mi történik, ha ezeket nem tudjuk megnézni, mert itthon nem jelennek meg.

Nyílvánvalóan nincs más választásuk, én ezt abszolút megértem. De a Mondo magazin életben maradása is nagyban attól függ, hogy lesz e változás az országba bekerült animék mennyiségében.