Garantált Alapjuttatást Mindenkinek!

Quoted post

asi

#38 Az Általános Alapvető Jövedelem az nem támogatás......

2012-06-30 01:58

Az Általános Alapvető Jövedelem az nem támogatás, nem kölcsön, nem segély, hanem alapvető refinanszírozó "visszaosztás" abból ami a nagy egész értékelőállítási folyamataiból keletkezik és adott.

Erről már sok országban beszélnek. Mivel rájöttek arra a tényre, hogy az a társadalmi jövedelempolitika amely a ego-feudalista módon sokaktól elvesz a kevesek javára, az egy társadalmat elpusztító út.

Válaszok


Vendég

#39 A paraziták etetéséről

2012-06-30 02:47:12

Biztos nagyon büszkék vagytok magatokra, amikor a parazitaellátásnak - amelyre  vágytok, de amelyet nem fogtok megkapni - ilyen hangzatos neveket  adtok, mint "alapvető refinanszírozó visszaosztás abból ami a nagy egész értékelőállítási folyamataiból keletkezik és adott."

Na, akkor még egyszer:

Ha valaki képes dolgozni, akkor biztosítsanak legalább közmunkát számára, ha jobb munkát tényleg nem talál. Ha pedig valaki  valóban nem képes dolgozni, akkor az kapjon segélyt. Ha pedig valaki képes dolgozni, de nem hajlandó rá, az dögöljön szépen éhen.  Ha meg uborkát lop attól a nyugdíjastól, aki ezért megdolgozott, akkor nem kár, ha agyonüti az áram.