Rokkantvadászat...

Quoted post

Marika néni

#416 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A többség támogatja a rokkantnyugdíjrendszer átalakításá

2012-05-31 15:38

#414: Spitzer Tibor - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A többség támogatja a rokkantnyugdíjrendszer átalakít

Drága Tibor !

Hát pont erről beszélek.Bizony van különbség egy anya és apa között.Ugy sem fogod soha megérteni,mit jelent felelősségteljesen világra hozni egy életet !

Pénz meg ne haragudjon de sem magától,sem mástól nem kértem !

Üdvözlettel Marika néni

Válaszok

Spitzer Tibor

#419 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A többség támogatja a rokkantnyugdíjrendszer átalakí

2012-06-02 05:47:22

#416: Marika néni - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A többség támogatja a rokkantnyugdíjrendszer átalakításá

Ez a 416-os bejegyzés egyszerűen butaság. Semmi köze nincs a gyermek vagy a szülő felelőségének a neméhez. Ez olyan feminista duma, amely fewltételezi, hogy a férfiak kevésbé tudják szeretni a gyermekeiket. Ez nem áll meg, sőt hány és hány megnyomorított életet láttam, ahol az anya tulzott ragaszkodása tette tönkre a gyermek életét. Sokan berzenkednek a gyermek tartási kötelezettsége ellen, pedig ez ősidők óta létezett. Akkor a tulajdonért kellett gondozni az időseket. Igaz néha amúgy "kedves" asszonyok kiirtották, kiirtatták elagott, vagy beteg hozzátartozójukat - lásd "Pipás Pista" , de létezett a Tordai büdösbarlangok rendszere meg néhány más dolog is. Szerencsére ezen túl vagyunk. Szerintem a rokkantak saját emberi jogukon követeljenek maguknak tisztességes társadalmi gondoskodást, és ne pedig azzal érveljenek, hogy közpénzből szeretnének házat venni, meg ilyenek a gyermekeiknek.