Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

postás

#10439 Re: Re: Re: Re: "Hajrá magyarok, hajrá Magyarország!"

2012-05-30 14:32

#10438: - Re: Re: Re: "5-6-szor kevesebb annál..."

Akkor még egyszer, de utoljára: az általam leírt milliárdok nem erre az egy alkalomra vonatkoztak, mint, ahogy fentebb le is írtam, te leépült, ostoba matek és egyéb zseni.

Még annyit, hogy a gyermekélelmezésnek az egy milliárdot is volna mire költenie.

Legalább az évi 500 milliárdos osztogatásukból fognának vissza a levelezéseikre, ha már a gyerekek szájától sajnálják..., de akkor minek akarnak még gyerekeket?!  Erről - valószínűleg - nemcsak nekem nincs fogalmam, de nekik és neked sincs.

Lehet, hogy szeretnek, vagy szeretnének dugni, csak nem tudnak...  Az baj, mert akkor nem lesz baba. A szegényeket már nem tudják rászedni a babázásra, azok örülnek, ha magukat eltartják és megveszik a fogamzásgátlót.

Ezek meg csak irigykedjenek - a lankadt farkukkal együtt -  a postásra.  Na, ezért szeretek én postás lenni.

Válaszok

gyermekélelmezés

#10440 Re: Re: "Hajrá magyarok, hajrá Magyarország!"

2012-05-30 15:07:41

#10439:  "A PAZARLÁS LEGMAGASABB ISKOLÁJA,  AMIRŐL ELŐRE TUDUNK"

Az internetes szavazás résztvevői közül - a jelen állás szerint - 85 % nem küldi vissza a konzultációs kérdőívet. A szegényebb réteg WC papírként hasznosítja, nekik van eszük és nem pocsékolnak.

Tehát megállapítható, hogy az erre fordított anyagi forrást akár a kukába is dobhatták volna, a többlet munkáért fizetendő díjazással együtt (azaz kb. egy milliárdot, persze ezt minden alkalommal)!!!

Köszönjük, OV!!!