Rokkantvadászat...

Quoted post

Spitzer Tibor

#406 Re: Re: Re: Re: Re: Re: A többség támogatja a rokkantnyugdíjrendszer átalakítását

2012-05-26 10:49

#405: Üdvözlettel Marika néni - Re: Re: Re: Re: Re: A többség támogatja a rokkantnyugdíjrendszer átalakítását

Tisztelt Marika néni !

Szeretném kijavítani néhány tévedését. Egy én nem vagyok közalkalmazott. Kettő: ezt a peticiós oldalt nem én hoztam létre, tehát nem is én kezelem. Én "csak" a egyedüliként a nevemet adva leírtam mit gondolok erről a kérdésről. Nem Marika néni, meg böbe bácsiként hanem tisztes polgári néven. Lehet szidni másokat, hogy ők miért nem véllalják a nevüket, de ön sem vállalja fel a sajátját !

Örvendetes, hogy ha sok hibával is már de mozgolódnak a rokkantak, egészségkárosodottak, de nagyon sokat kell még tenni ez ügyben. Mondjuk kérni kell a helyi szociálisok segítségét az ügyintézéshez. Ha ön nem tud elmenni hozzájuk lehet kérni, hogy ők menjenek ki magához. de ülni és várni a csodát, ez ma már nem megy. Igaz régen sem ment...

Ha viszont végre megmozdultak az érintettek meg kell tanulni azt hogy hogyan kell érvelni. Nem átkozodva, nem újabb és újabb ellenségeket találni, hanem bölcsen felvilágosítva a tudatlanokat, és határozottan elmagyarázni az országnak, hogy többe kerül ez az egész hajsza mintha újra végiggondolnák a szabályozást.

Ehhez kívánok önnek is erőt...

Tisztelettel:

Válaszok


Vendég

#407 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A többség támogatja a rokkantnyugdíjrendszer átalakítását

2012-05-26 13:34:44

#406: Spitzer Tibor - Re: Re: Re: Re: Re: Re: A többség támogatja a rokkantnyugdíjrendszer átalakítását

Kedves Tibor !

Szivesen megosztom Önnel a helyi szociálisoknál szerzett tapasztalatomat,ha megad egy privát elérhetőséget. Még mindig azért vagyok itt mert remélem Ön is azok közé tartozik akikre lehet számitani ebben az ügyben.Nap,mint nap meg kell küzdenem ember társaim részéről előitéletekkel.Orvosi rendelőben feltett kérdés: beteg vagy ? Áh dehogy is csak szórakozásból jelenek meg havi rendszerességgel ellenőrzésen évek óta. A leszázalékolást intézed ? Azért járok orvoshoz,mert beteg vagyok,bár már az is értelmetlenné válik.Mert őszintén hiába a felirt gyógyszer,ha a recept a fiókba marad kiváltatlan.Fel vállaltam a nevem,alirtam a peticiót. Ma reggel elkezdtem olvasni vendég bejegyzéseit,az első oldaltól kezdve,gondoltam megismerek egy embert,de legnagyobb megdöbbenésemre mindig más személy. rejtőzik a név mögött.Az egészséges társadalommal  kell elsősorban megértetni,ha lebetegszik ezek a lehetéségek állnak előttük is nyitva.Mi arra képtelenek,vagyunk,egészségi állapotunk,anyagi helyzetünk okán is. A mi jővőképünkbe már csak az ut vége a temető fér bele.Ez most a mi jelenünk,de a leendő betegek jövője.Ön szerint a helyi szociális munkás,tisztában van az idevonatkozó törvényekkel.December végén megalkotva,megszavazva magyarközlöny 162 szám Kormányrendelet 163. a részletes szabályozás konzultációra feltéve a NEFMI honlapjára január 25-ig . Kiadva 02.14 közben megkezdődtek a felülvizsgálatok. Ha tudni szeretnéd,az a csoda,hogy még élek ! Ki lehet birni átkozódás nélkül,ha még meg is aláznak,gyaláznak ! Nem loptam,csaltam hazudtam ! Hagyjátok hátralévő életem méltósággal leélni ! De ez ugy tünik nem megy. Abban biztos lehet,hogy saját és családom érdekeit,mindenkor meg fogom védeni.Lehetséges,hogy nem lesz sima az ut,de egyetlen fityinget sem fogok engedni.Most nem irhatom ide a nevem,két gyermekem nem tudhatja,őket védem,vizsgaidőszakban nem stresszelhetem őket gondjaimmal,egyébként se nem hogy nyilvánosan.

Üdvözlettel Marika néni