Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Lukrécia Filiszteusnak

#8709 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!

2012-03-11 13:56

#8707: filiszteus - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!

Ezt most miért írod? Mindegyik csaj nagykorú. A Kurnyikova évek óta él az Iglesias gyerekkel, aki még mindig nem veszi el feleségül. A Sarapova menny-asszony, otthon biztos nem visítozik annyit. Az Azarenke is túl van a húszon, tehát egyik nő becserkészésével sem lennél pedofil. Legfeljebb korban a fiaidhoz jobban illenének. Nálad max. kapuzárás előtti (vagy utáni?) pánik lenne.

Válaszok

filiszteus

#8710 Azt hiszem igazad van!

2012-03-11 14:00:59

#8709: Lukrécia Filiszteusnak - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!

Majd feladok egy hirdetést: korosodó, nem túl jó anyagi körülmények között élő, nős férfi keres, fiatal, gazdag, szép és híres nőket egy kis liaison céljából. Kalandorok kíméljenek!

Szerénke

#8714 Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!

2012-03-11 14:16:21

#8709: Lukrécia Filiszteusnak - Re: Re: Re:  LUKRÉCIÁNAK!

Shaparova férjezett lett, valamikor tavaly.  Én inkább az Ivanovicban csalódtam, össze-vissza bikázik a világban. Először a spanyol Robredo (nem rossz, de bika), majd a Verdasco, utána egy ausztrál golfozó asszem. Anácska is 184 cm, de nekem kifejeztten  tetszik, majdnem annyira, mint  Marat Safin, a volt világelső teniszező és toronymagasan világelső ütőtörögető. Azt mondta, hogy minden tisztelete Samprasé, Agassié stb., de, ha Feddel találta szemben magát, azt sem tudta, hogy fiú vagy lány. Nadalt is megemlítette, annyiban, hogy Nadalnak mindene a tenisz, nekem pedig van életem a teniszen kívül is, - igazi vízöntő.