Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Lukrécia

#8554 Re: LUKRÉCIÁNAK!

2012-03-07 15:17

#8550: Szerénke - LUKRÉCIÁNAK!

Szia, Szerénke!

Nem voltam délelőtt itthon, mindenféle ügyet intéztem. Még mindig megtalálnak a hivatalos szervek olyasmivel, amihez már a férjemnek sem volt semmi köze életében sem. Ezeket kellett isztába tennek. Na, minden jó, ha a vége jó. Az a jó, hogy a hivatalokban is ülnek még értelmes emberek - is. Én ma kifogtam egyet.

Délután pihenek kicsit, aztán átmónézem, mi minden történt, mióta nem jártam itt.  A kérdésedre röviden a válaszom: a jobboldal égette magát rendesen tegnap. Büszkék lehetnek magukra , nem először. Az  baj, hogy büszkék is.

Na, most szia, eszek valamit. Üdv.

Válaszok

Szerénke

#8559 Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!

2012-03-07 17:50:12

#8554: Lukrécia - Re: egyetértek az 1959.febr.7. nicknevű hsz-ével

Szia! Olvastam a fenti hsz-t, milyen igaza van az illetőnek, ezt akár én is írhattam volna.  Gondolom, a születési idejét írta, hát majdnem egykorúak vagyunk. Én is csiptem Kádár Jánost, és a szüleimtől sem hallottam semmi elmarasztalót róla. Az igaz, hogy az anyukám nagyszülei kulákok voltak, valamikor 49-ben kitelepítették őket, legalábbis így emlékszem a dátumra.  Ezért kaptunk rengeteg kárpótlási jegyet 1994-5. körül, amiből jó sok földet sikerült vennünk, mármint a szüleimnek.  Más: Egy ismerősöm a Wekerlén lakik, a kisebbik fia együtt jár a Gaudi gyerekkel, valami zenei tagozatos suliba, mesélt ezt-azt, majd eccer elmondom Neked.  Addig is pusz. Sz.