Sintértelep helyett Menhely!

Quoted post


Vendég

#14 Re: Re: Re:

2012-02-26 02:00

#13: boszi - Re: Re:

TUDOD BOSZI VAGY KI TUDJA HOGY HIVNAK MASROL SE SZOL A FACEBOOK ES MAS KOZOSSEGI OLDAL MINT EZZEL A TETVES ALLATVEDELEMMEL DE AMIKOR TALAN NALAD VAGY AZ EGYIK ROKONODNAL  SZULEIDNEL  NEM TUDNAK MIBOL ENNI MERT ELFOGY EBBEN A ROHADT VILAGBAN A PENZ ES AKKOR IS CSAK AZ ALLATOKKAL FOGLALKOZOL AKKOR MAJD SZEGYELHETED A POFADAT VAGY SIRHATSZ HOGY RAJTAD MIERT NEM SEGITENEK ES MIERT KELL MINDENKINEK AZ ALLATVEDELEMMEL FOGLALKOZNI.DE AKI SOHA NEM VOLT SZEGENY ES KURVARA MEGTUDJA SZEDNI MAGAT ES NEM MINIMAL BERBOL EL AZ KONNYEN OSZTOGATJA ITT AZ ESZT AHOGY TE IS ES A KOLLEGAID TESZIK ITT DE HA MAR NEM LESZ MIT ENNETEK AKKOR IS SIRJATOK HOGY SZEGENY ALLATOKKAL FOGLALKOZZUNK MAR ES MAJD HA LESZ IDOM AKKOR ELINTEZEM HOGY NEKEM IS JOBB LEGYEN.AZ ILYEN GYOKER EMBREKET EGYTOL EGYIG IRTANAM MERT NEM A SAJAT EMBERTARSAIN SEGITENE HANEM AZOKAT SZARJAK LE AKIK TENYLEG RASZORULNANAK

Válaszok

Korner Zsuzsanna

#18 Re: Re: Re: Re:

2012-02-26 09:23:17

#14: - Re: Re: Re:

Ne haragudj,  nem minősítem a hozzászólásodat, de nem sokat gondolkodnék rajta, hogy kit írtanék ki!

Fairypaw

#32 Re: Re: Re: Re:

2012-02-26 12:09:31

#14: - Re: Re: Re:

És az embereket ki nem szarja le? Mindegyik galád, gonosz. 13 éves leszek, de tapasztaltam eleget az emberi gonoszságból. Az ember eredendően bűnös, az állat NEM!! Mi emberek vagyunk az okai annak, hogy már csomó állatfaj kipusztult, meg, hogy egyre több állat veszti el az élőhelyét, vagy ha a házikedvenceket nézzük, egyre többet ütnek el, mert aki megtalálja, nem tudja befogadni, de a menhely és a sintér telep is tele van. Illetve ugye jön, hogy mi köze van ehhez az embernek. MI A FRANCNAK KELL KOCSI??? Csomó ember a lakását azért veszítette el, mert felvett jó pár milliós hiteleket, meg hasonlók. Gondolkozz, még mielőtt hülyeséget mondasz. Ha meg nem tetszik, öld meg magad, eggyel kevesebb rossz ember van legalább, akinek nincs szíve, csak a saját fajtáját képes megvédeni.

Fairypaw

#33 Re: Re: Re: Re:

2012-02-26 12:10:47

#14: - Re: Re: Re:

U.I.: Sok fogyatékosnak, súlyosan beteg embernek lehet terapeuta társat nevelni a megmentett állatokból ;)


Vendég

#49 Re: Re: Re: Re:

2012-02-26 19:45:58

#14: - Re: Re: Re:

FIGYELJ TE IQ MINIMUM!!! Ki a faxt érdekelnek az emberek??Mind egy köcsög egoista barom istennek már rég elkellene pusztítania ezt a bolygót!!! Az emberek pestise ennek a bolygónak benne értem saját magamat is,mit tudsz te az állatokról

te nagyon egyszerű.te olyan egyszerű vagy mint egy barlang rajz.Húzzá vissza a tíz gyerekedhez mert le sem tagadhatnád hogy cigány vagy és abből élsz hogy szaporodol és inkább húznál cotont a faxodra te SZEMÁT ÁLLATKÍNZÓ,TAKARODJÁL INDIÁBA TE szemét ingyenélő féreg!!!!!!!!!


Vendég

#70 Re: Re: Re: Re:

2012-02-29 03:49:01

#14: - Re: Re: Re:

"AZ ILYEN GYOKER EMBREKET EGYTOL EGYIG IRTANAM MERT NEM A SAJAT EMBERTARSAIN SEGITENE HANEM AZOKAT SZARJAK LE AKIK TENYLEG RASZORULNANAK"

Oh, az igazi humánum!

 

ha így haladunk mizantróp leszek

#72 Re: Re: Re: Re:

2012-02-29 05:29:11

#14: - Re: Re: Re:

Hú, de nagyon el vagy te tévelyedve!!! Én is csóró munkanélküli vagyok, te szerencsétlen, de ezerszer jobblelkű nálad, már az is biztos!! Lehet, hogy én leszek a második, de ezek után tiszta szívből remélem, te leszel az első, aki éhendöglesz, ha valakinek itt éhen kell dögleni!!!! Mert nincs gusztustalanabb a szemét, rosszakaró fajtádnál!!! Te állnok szerencsétlen, az ilyen önző pondró meg sem érdemli, hogy az emberek ránézzenek!!! Még látatlanban is felfordul a gyomrom tőled! Az ilyen "gondolkodású" emberek miatt tart ott ez az egész ország, ahol tart! Neked már nem is magyarázom, hogy az, hogy az állatokon segítek nem azt jelenti, hogy az embereken nem, mert olyan egysíkú az agyad úgyis, mint egy papírlap!!! Rászoruló??!... Na, most hirtelen lett pár elképzelésem, hogy te mire szorulnál rá, drága felebarátom, hogy takarodnál le a föld színéről az összes hozzád hasonlóval együtt!!! :P :( :( Istenem!... vagy nem tudom, ki tehet erről, de miért kell nekem ilyen emberekkel egy társadalomban élnem??! :_(((((((


Vendég

#112 Re: Re: Re: Re:

2012-04-18 00:09:18

#14: - Re: Re: Re:

Az emberek mocskok, mint pl. te! Az ember tud változtatni a sorsán, ha akar, de az állatok kiszolgáltatottak, és akkor is segítenének az embereken, ha azok nem érdemlik meg. Remélem egyszer rászorulsz egy kutya (mentőkutya, vakvezető) segítségére, te lelki nyomorult!

henyba

#120 Re: Re: Re: Re:

2012-05-01 08:21:47

#14: - Re: Re: Re:

te nagyon primitiv vagy,az emberiseg mocska ,egy szemet a cipom talpan tobbet er mint te


Vendég

#152 Re: Re: Re: Re:

2012-05-02 12:23:45

#14: - Re: Re: Re:  

 Nem kötelező elolvasni őket!


Vendég

#189 Re: Re: Re: Re:

2012-05-07 13:27:19

#14: - Re: Re: Re:

attól hogy szegény még valaki nem kell..hogy kínozza..sintértelepre vigye a kutyáját.! nagyon sok embert nem vet fel a pénz..és a tapasztalat..hgy mindig a szegényebb réteg az aki segít az állatvédelemben is.! Az állatok miattunk jutnak oda..ahova.! mi tehetünk róla..mint ahogy a saját nyomoruságunkról is..! Senki nem kérte senkitől..hogy tudományosan szurja el az életét...Mindenki megtette ezt önmaga..vagy tudta kamatoztatni a tudását..és ezzel nem kell napi problémákkal küzdeni.! Az állatok viszont ránk vannak utalva.! s attól hogy szegény valaki, még nem azt jelenti, hogy kínozni kell az állatát..Az én szüleim..nagyszüleim is szegények voltak..de az volt a jelszavuk..inkább egyen kevesebbet a kutya..de jót.! és mindig jutott nekik étel, mint ahogy a nagyszüleimnek a 9 gyereknek is...és nem azt tanították..hogy kell éheztetni az állatokat..! s ezt tanultam én is anyukámtól..! s ugyanezt tanulták a gyerekeim tőlem..! mindegyikükre büszke vagyok én is..mert kiveszik a részüket az állatvédelemből.! holott egyikük sem palotában lakik...mezei melós gyerekek...!

 

rebellion

#228 Re: Re: Re: Re:

2012-05-24 20:29:53

#14: - Re: Re: Re:

nem értem a pampogásodat...pont az ilyen emberek miatt-mint te- van szükség erre a petícióra

234

#260 Re: Re: Re: Re:

2012-08-23 01:12:33

#14: - Re: Re: Re:

ne haragudj, de szerinted melyik állatvédő"szedi meg magát kurvára" ??? Ha egyszer beleolvasnál egy általad is említett állatvédelmes posztba, rájönnél, h egy-egy állat mentése, tartása mennyi pénzbe kerül. Az állatvédők még a saját pénzüket sem kímélve mentik, tartják és rehabilitálják ezeket az állatokat, azon túl, hogy az összes idejüket ennek szentelik. Sőt, ha beleolvasnál néha egy-egy ilyenbe, láthatnád, hogy rengetegszer segítenek embereknek is. És hidd el, a legtöbb azok közül, akik pénzt küldenek egy-egy ilyen menhelynek, csoportnak, nem a tehetősebbek közül valók, hanem akár az utolsó forintjukat adják oda. Nem egyszer lehet olyanról sem olvasni, hogy a saját állatok mellé még plusz ideiglenesbe befogad az illető pár kutyát, pedig neki is épp alig van mit enni.
Megértem a problémádat, de ahogy egy előttem hozzászóló is írta, az embereknek annyival több előnyük van, h tudnak beszélni, ismerik a lehetőségeiket..ami a mai világban valóban nem feltétlenül egy nagy segítség, de még midnig jóval több, mint amit pl egy pórzára vert, vagy kidobott kutya, cica tehet. Másrészről az állatoknál nem csak a lakhatás és a táplálkozás probléma, hanem pl a rengeteg állatkínzás. De igazad van, tényleg, hagyjuk őket ott megrohadni, mert ők "csak" állatok. Már ne is haragudj, de mivel érzed te magad többnek egy állatnál? A stílusodból ítélve én például nem hoyg egy kutyát, de bármilyen állatot többre tartok nálad. Az ilyen felfogású embereket kéne kiirtani és akkor talán kevesebb lenne az álatkínzás és a fennmaradó összeget rászoruló embertársainkra tudnánk szánni.

szhelyi

#273 Re: Re: Re: Re:

2013-01-08 21:26:23

#14: - Re: Re: Re:

Akkor te minek vagy itt? Menj, rohanj segíteni az embereket!! Akkor te tegyél nekik jót.


Vendég

#280 Re: Re: Re: Re:

2013-01-20 13:53:55

#14: - Re: Re: Re:

Hát, én sem gondolkodnék sokat, hogy kivel kezdeném az irtást !!!!!!!!!lenne pár "ember" jelölt, ugye érted?!?!?!?!?

Klarissza

#286 Re: Re: Re: Re:

2013-01-21 18:36:31

#14: - Re: Re: Re:

Nem tudom ki vagy,de azt már tudom,hogy milyen ember vagy.Ne feledd,nem mi emberek voltunk először ezen a földön.Nem az állatok szorítottak ki minket az élőhelyeinkről, ellenkezőleg. az ember foglal el minden talpaltnyi területet és ott írtja az élővilágot ahol tudja. Nem hiszem,hogy ehhez joga van,de ahhoz igen,hogy méltóan bánjon a föld összes élőlényével. És ha neked nem tetszenek az állatvédők vagy inkább az életvédők akkor ne olvasd el.Jogod van a véleményedhez,de az effélét jobb ha megtartod magadnak. Ez az oldal nem az állat gyűlöletről és nem az ember védelemről szól.Ez egy petíció ami az állatok védelmében emelt szót.


Vendég

#326 Re: Re: Re: Re:

2014-01-20 12:54:21

#14: - Re: Re: Re:

Ideje befogadnod pár hajléktalant és meg tudod mit kapsz cserébe. Ne itt írogas fogadj be hajléktalant!!! És arról számolj be, hogy mily csodás dolgott tettél az életben!


Vendég

#366 Re: Re: Re: Re:

2014-02-02 17:50:46

#14: - Re: Re: Re:

Ott a lehetőség, segíts te is embertársaidon. Posztolj olyan oldalon, ahol szívesen veszik felajánlásodat. Már ha van.

polisz

#413 Re: Re: Re: Re:

2014-02-03 18:44:42

#14: - Re: Re: Re:

Mondjuk meg őszintén, az ember tud magán segíteni, ha akar, és rengeteg szervezet, és az állam is támogat. Ezek a szerencsétlenek az emberi felelőtlenség miatt szenvednek, nem azért, mert nem védik saját érdekeiket. Ja, és ami a legfontosabb: Az állatvédők többnyire nem a felső tízezerből kerülnek ki. A saját szabadidejükben, kínt szenvedve próbálnak menteni olyan állatokat, akik szenvedő alanyai az emberi kegyetlenkedéseknek.


Vendég

#425 Re: Re: Re: Re: Jesszusom, te mekorra egy gyoker vagy!

2014-02-04 10:37:54


Vendég

#436 Re: Re: Re: Re:

2014-02-05 11:27:27

#14: - Re: Re: Re:

Na látod, pont az ilyen elmebeteg emberek hozzászólásai miatt fordult el a többség az emberek segítésétől. Az ember igenis tud magán segíteni, ha akar, tapasztalatból mondom. Nem egy embert és családot ismerek, akik mertek lépni és nem alkoholra meg cigire költötték a segélyt, siránkozva azon, hogy mijük nincs. Lehet ezt így is. Ha neked más a fontos, akkor ne a "meleg szobácskádból" írogass, hanem menj ki a hidegbe és segíts. De előbb vedd fel a szőrmebundád, kend fel az állatokon tesztelt rúzsodat és egyél egy kínai macskahúsos pörköltet. Undorító, képmutató véglény vagy. Mondanám, hogy szervezz segítő csoportot, alapítványt, de egy ilyen gyűlölködő, aki saját magát sem szereti, inkább ne ártsa bele magát a tiszta szívvel segítők munkájába.


Vendég

#448 Re: Re: Re: Re:

2014-02-07 18:48:13

#14: - Re: Re: Re:

Segíts magadon, vagy dögölj meg! Hülye barom! Na, az ilyen tetű férgeket kellene elpusztítani egytől egyig! Az állat az nem tud magán segíteni te gyökér! Az ki van szolgáltatva a barmoknak mint amilyen te is vagy! Igen sok család nélkülözik de erről nem az állatok tehetnek. A kutyus nem tud magának enni adni ha te nem adsz neki. És ne gyere azzal, hogy neked sincs mit enni, mert nem dögöltél éhen, sok szerencsétlen halálra éheztetett kutyussal ellentétben. Sőt meleg otthonod is van mert ha internetre telik akkor másra is.  Ha ilyen rohadékok nem lennének mint amilyen te is vagy, mennyivel szebb világban élnénk mi is és az állatok is.