Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

filiszteus

#8199 Imádkozzunk együtt Gyurcsány Ferenc Mindenhatóhoz!

2012-02-22 18:33

#8198: Gyurcsányhívő - Re: Re: Re: Re: Re: Még, hopgy 10 év!

Isten egész biztosan megáldja Gyurcsány Ferenc miniszterelnök urat, amiért rendszeresen bérmálkozik, saját bevallása szerint. Különben is egyenrangú felekről van szó. Persze csak akkor, ha Isten összekapja magát egy kissé.

Válaszok

Zsidóbarát nemzsidó

#8200 Re: Imádkozzunk együtt Gyurcsány Ferenc Mindenhatóhoz!

2012-02-22 19:19:05

#8199: filiszteus - Imádkozzunk együtt Gyurcsány Ferenc Mindenhatóhoz!

Tudtam, hogy ugrassz. Most vállon veregettem magam. Meg is pusziltam a homlokomat.

Kedves, zsidózó jobbikos "barátom", sikerült a mélymagyar lelkedbe belemásznom, noha senki nem vágyott rá, hogy burkoltan zsidózz egyet, de kihoztam belőled. Nem akartam, de neked muszály volt...

Gyurcsányhívő, aki:

 

Gyurcsányhívő

#8204 Re: Imádkozzunk együtt Gyurcsány Ferenc Mindenhatóhoz!

2012-02-22 22:50:56

#8199: filiszteus - Imádkozzunk együtt Gyurcsány Ferenc Mindenhatóhoz!

Hogy hol van a burkolt zsidózás? Hát itt: Isten egész biztosan megáldja Gyurcsány Ferenc miniszterelnök urat, amiért rendszeresen bérmálkozik, saját bevallása szerint. Itt, akinek erre érzékenysége van és Te akartad is, hogy legyen, kiérzi, hogy a zsidó, aki rendszeresen bérmálkozik. Nem írtad le, rágalomnak, avagy üldözési mániának is nevezheted, jogod van hozzá. Csak egyszerűen ez a taktikátok. Érzékeny vagyok rá, igen. Nem tudom, hogy Gyurcsányban van-e 1 % is, bennem van 25%. Anyám után keresztény vagyok, apám után félig. Soha, semmilyen vallást nem gyakorolt a családom, de az elmúlt 23 évben (előtte soha) engem annnyiszor, de annyiszor zsidóztak le - talán - magadfajták, hogy nem tudok mellette indulat és szó nélkül elmenni. Szóval érzékeny vagyok rá és mérgemben  most ki is szállok, mert olyat mondanék, amit esetleg megbánnék, pedig lehet, hogy Te szégyellhetnéd magad.