Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Szerénke

#7929 Re: LUKRÉCIÁNAK !

2012-02-15 22:26

#7924: Lukrécia - "újabb őrült"

Látom, ez biztosan ugyanaz a bagázs, vagy egy személyes akció?  Én is lapátoltam egy keveset, oszt'  átengedtem. Olyan szélvihar van nálunk, hogy kicsavart egy nyárfát.  Látom, filikének jól sikerült a napja, hál' Isten, legalább veszteg marad. A sok kielégületlen ember miatt van mindig a legtöbb baj, agyukra megy a hiányérzetük.  Amilyen boldogan irogatnak, tán télleg igaz, vagy már a gondolatnak is ennyire örülnek?  Hmm.... Jó éjt!

Válaszok


Vendég

#7933 Re: Re: LUKRÉCIÁNAK !

2012-02-16 07:33:53

#7929: Szerénke - Re: LUKRÉCIÁNAK !

Kedves Szerénke! Ez mind ugyanaz a patkány. Általában filiszteus néven írogat ide. Tegnap egész nap ezeknek a gyöngyvirágoknak a nevében dőlt belőle a szokásos, de amint megemlítettem a fórumon, hogy ő az a tetű, egyből "megjelent".

Lukrécia

#7937 Re: Re: LUKRÉCIÁNAK !

2012-02-16 11:34:34

#7929: Szerénke - Re: LUKRÉCIÁNAK !

Szia, Szerénke!

Hát eljött a mai nap is, látom, front volt az éjjel. Büdöskomcsizó novellát írt az anyjáról, szegény asszony, sajnálom, pedig még az is lehet, hogy rendes ember, habár... aki ilyen patkányt tud csak nevelni, az maga is...

A ma reggelem idáig hólapátolással telt, most is esik, nem is kicsit. Szombaton lovasszánozni megyünk a németekkel itt a hegyekben. Még sosem ültem rajta, biztos élvezni fogom. A kert végében a szarvasok keresik a kaját, a róka 5 méterre tőlem megáll és kérdezi, hogy mit hoztál? Esküszöm, ezt olvastam ki a tekintetéből. Én megkérdeztem tőle, hogy: Hát te mit keresel itt, kis Vuk, mire elsétált. Mondják az okosok, hogy lehet, hogy veszett volt, jó, hogy nem mentem közelebb. Azért annyira bátor nem vagyok. Szóval csodás ilyenkor a vidéki lét, csak ne kellene annyi havat lapátolni.

Tegnap az egyetemisták is besokalltak, pedig azok között több volt a FITYISZ szavazó! Abban reménykedek, hogy nem a jovvik felé fognak  menni, mert az mindenkinek borzalmas lenne.

Üdv, jó pihit