Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

filiszteus

#7655

2012-02-08 13:38

Drága Baloldali Honfitársaim az Úrban!

Ha egy pirinyót megpróbáljátok a dolgokat tárgyilagosan, a zsigeri gyűlöletet mellőzve nézni, akkor hasonlítsátok már össze a 7651. és a 7653. hozzászólást. Ha úgy gondoljátok, hogy az utóbbi stílusa a kulturált és követendő, akkor nem csodálkozom semmin. Beletörődöm, hogy van a lakosságnak egy olyan része, akire kár szót is vesztegetni és emberszámba sem érdemes őket venni. Ebben az esetben örvendezzetek eszmetársatok sajátos fantáziavilágán és lelki finomságán, aztán sasjózsi törzsközönségéhez méltóan, nyerítsetek önfeledten e magasröptű humoron.

Válaszok


Vendég

#7656 Re:

2012-02-08 14:02:35

#7655: filiszteus -

Hát idézzük fel, hogy mire is hivatkozol és egy percre el is felejtem azt a rengeteg mocskot, amit te itt már a fejünkhöz vagdostál.

Kezdjük hát:

A gúnyos megszólítástól már el is tekintek... tekintenék, ha:

"A bölcs beírogatók művei" Nagyon szépen fejezed ki magad, amint épp hülyéknek nevezel minket.

Nyitásnak meg is tette és már el se kell olvasni a többit. Hányok minden szavadtól, nem vagyok kíváncsi se rád, se a - hadd éljek a te szavaddal - fajtádra. Amit te itt a <kisbíró>-tól kapsz, az semmi ahhoz képest, amit érdemelsz, de könnyen megkaphatod azt is.

Aztán most újra eszembe jut a korábbi "viselkedésed" és nehezen tudok elképzelni méltó büntetést. Remélem, a jövő megtalálja neked.

Juliska

#7661 Re: KEDVES FILISZTEUS !!!

2012-02-08 16:56:38

#7655: filiszteus -  "HASONLÍTSÁTOK MÁR ÖSSZE A 7651. ÉS A 7953. HSZ-T"

JULISKA VÓK,  A CSONGORÁDI KISBÍRÓ UNOKÁJA, AKI KEDVES, SZÉP....  ÖSSZEHASONLÍTOTTAM  A KÉT HSZ-T,  - ELSŐ LÁTÁSRA AZ EGYIK KISBETŰVEL, -  A MÁSIK PEDIG NAGGYAL VAGYON ÍRVA.    - AZ EGYIK EGY IGEN JÓINDULATÚ, AMOLYAN MACKÓS, - A MÁSIK PEDIG NAGYON ROSSZINDULATÚ, SÁRGA IRIGYSÉGET SEM NÉLKÜLÖZŐ, GYOMORFEKÉLYES,  STÍLUSÁBAN ERŐLTETETT ÉS LEKEZELŐ.   EBBEN AZ ESETBEN  -SAJNOS-  NEM TUDOK ÖNFELEDTEN ÖRVENDEZNI,  ÉS MINDADDIG NEM IS FOGOK TUDNI,  AMÍG AZON A BIZONYOS JOBBOLDALON ILYEN TŐSGYÖKERES VASKALAPOS,  MINDENT,  AMI BALOLDALI,  MÉG A HUMORT IS ELÍTÉLŐ  ÉS LEKICSINYLŐ  HONFITÁRSAK VESZTEGELNEK, - AKIKNEK TALÁN A FANTÁZIAVILÁGA ÉS A LELKI FINOMSÁGA SZÓRA SEM ÉRDEMES, MÉGIS AZ ELLENKEZŐJÉT GONDOLJÁK.   - MIÉRT HISZED AZT, HOGY TIED A VILÁG ???!!!