Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

filiszteus

#7606 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aki a gyurcsányt nem szereti, jó ember nem l

2012-02-05 20:13

#7605: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aki a gyurcsányt nem szereti, jó ember nem lehet

Egészségedre! Jót tesz a mozgás a friss levegőn. És szép tőled, hogy ellapátoltad és nem lesóztad, mintt sok lusta gyökér teszi.

Válaszok

Demokrata

#7610 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aki a gyurcsányt nem szereti, jó ember n

2012-02-05 20:57:44

#7606: filiszteus - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aki a gyurcsányt nem szereti, jó ember nem l 

 Ez így van. És még tudod, mit csináltam ma? Az én nagymamám régen, amikor még ilyen nagy telek voltak, mint ami a héten volt sok hóval, kivitte a kertbe a szőnyegeket, kiterítette a szűz hóra és porolóval jól kiverte. Hagyta egy órát a levegőn, majd megfordította, újra kiverte és újra pihentette. Utána jól kirázta, bevitte a házba és a frissen feltakarított parkettára kiterítette. Úgy fénylik a szőnyeg, hogy nincs az a tisztítószer, ami ilyen csodát művel. Na, én ezt is megcsináltam ma. A derekam leszakad,  de mgérte. Majd kialszom. Évek óta vártam rá, hogy egyszer ilyen hó legyen. 


Vendég

#7612 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aki a gyurcsányt nem szereti, jó ember n

2012-02-05 21:39:48

#7606: filiszteus - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aki a gyurcsányt nem szereti, jó ember nem l

A "sok lusta gyökér" (itt gondolj a fel- és lemenőidre néhány keresetlen jelző társaságában) esetleg azért használ sót, mert idős és/vagy beteg. Nagyon remélem, hogy mikor te beteg leszel (ha van isten, se te, se a gyerekeid, unokáid nem éritek meg az idős kort), akkor senki nem lesz, aki segítsen rajtad és a saját mocskodban fetrengve várod a halált jó hosszan, hogy legyen időd élvezni.