Magyarország önrendelkezése és szuverenitása

Quoted post


Vendég

#4490 Re: Re:

2012-02-04 20:21

#4479: - Re:

SAJNOS IGAZAT KELL ADNOM NEKED! MEGDÖBBENTŐ, HOGY EMBEREK MIT ÉS MILYEN MÓDON KÉPESEK A NYILVÁNVALÓ VALÓSÁG ELLENÉRE LÁTNI!

ILYEN SZINTŰ HOMÁLYOS LÁTÁST LÁTVA, SOK KORÁBBI TÖRTÉNELMI ESEMÉNYÜNKET MEG TUDOM ÉRTENI!EBBEN AZ ORSZÁGBAN MINDIG LESZNEK, AKIK AKKOR SEM LÁTJÁK A VALÓSÁGOT, HA KIVERI A SZEMÜKET! EZEK AZ EMBEREK CSAK A SAJÁT KÁRUKON TANULNAK! AZTÁN JÖN MAJD A JÓL "BEVÁLT" NEMZETI ÖNSAJNÁLAT! (MINKET MINDIG MINDENKI BÁNT!HOLOTT LEGINKÁBB MI MAGUNK ÁRTUNK MAGUNKNAK!) PEDIG CSAK TISZTÁN KELLENE LÁTNI ÉS NEM POLITIKAI KALANDOROKAT TÁMOGATNI ... MINDEGY IS MIÉRT TESZIK,CSAK SAJNÁLNI TUDOM EZEKET AZ EMBEREKET!

DE LEGINKÁBB AZT A SOK MILLIÓ NYOMORGÓ EGYSZERŰ MAGYART(mert tévedés ne essék, ők is magyarok ám!!!!)

SAJNÁLOM, AKIK KÉNYTELENEK ELSZENVEDNI ANNAK A HATALOMNAK AZ ÉRZÉKETLEN , ANTISZOCIÁLIS ,SZAKMAILAG  DILETTÁNS INTÉZKEDÉSEIT, HATALMI GŐGJÉT, AMELYET  AZ ITT PETÍCIÓZÓK LELKESEN TÁMOGATNAK ...

 

Válaszok


Vendég

#4497 Re: Re: Re:

2012-02-05 15:16:26

#4490: - Re: Re:

Hali. Nekem az a véleményem hogy kicsit tágabban kellene látnotok a világot.

Mert szerintem az EU-nak csak piacnak kelletünk és mindent megtettek annak érdekében, hogy az önállóságunkat megszüntessék, és teljesen függővé tegyenek bennünket. (rabszolgává)

Lásd mindent megvettek, ami egy ország szempontjából stratégiailag létfontosságú vagy hatalmas profitot termelhet.

Bányáinkat bezárták.

Cukorgyárakat megvették majd szétverték.

Kohászat nehézipart szétverték.

Energiaszektort eladták, és a profitot kiviszik.

A jól működő mezőgazdaságunkat szétverték bizonygatva, hogy milyen jó lesz a magyarnak, ha zsebkendőnyi területeket fog művelni amúgy elavult módszerekkel, és azt azért beláthatjuk versenyképesen csak nagyban és komoly gépparkkal lehet földet művelni, ami egyébként megvolt rendszerváltáskor. De még az így megtermelt gabonát is nyomott áron felvásárolták a termelőtől, tárolták állami gabonatárolókban, majd később búsás haszonnal értékesítették, így is a magyar mezőgazdaságot züllesztve, magukat viszont gazdagítva.

Tönkretették a húsiparunkat azért, hogy a náluk szemétnek tekintendő hulladékon nálunk eladhassák, mert míg náluk a megsemmisítésért fizetni kell addig nálunk eladhatták és így még a szemétből is pénzt csináltak.

Tönkrevágták a tejtermelőket. Kérdés: Miért jó nekünk a Szlovák tej miért támogatjuk azokat akik egyébként veretik a magyarokat.

 

STB, STB.

Tehát ha figyelembe vesszük a fent felsorolt területeket és azoknak a munkaerő felvevő képességét, akkor tisztán világos ha ezek mind meglennének nem kellene a segélyek összegén siránkoznunk.

Továbbá az ország függősége nem lenne ekkora mértékű, és az itt megtermelt javak, minket, magyarokat gazdagítanának, és nem hitelből kellene finanszíroznunk a létezésünket, ami nekik jó, nekünk nem, mert így, csak rabszolgák leszünk saját hazánkban.

Nekem az a véleményem, hogy akik vezető beosztásban, mint FLETÓ, megtollasodtak azok csak úgy tehették, hogy eladták az országot a fejünk felől.

Summázva nekem az a véleményem nekünk most ezt a függetlenségünket kell visszaszereznünk, viszont ez csak úgy lehetséges, ha nem azok mondják meg, mit kell tennünk, akik tönkre tették az országunkat.

Ezért fontos az országunk önrendelkezése, és ezért támadnak bennünket, magyarokat.

 
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook