Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post


Vendég

#7583

2012-02-04 18:46

Nagyon Bízom az Úrban, hogy Igazságot fog szolgáltatni, és megbünteti azokat akik elárulják testvéreiket, népüket, akikben mi megbíztunk, mi magyarok!
Nagyon remélem Gyurcsány f az első sorban lesz, és megkapja méltó büntetését!
Ébredjetek végre Magyar testvéreim!!

Válaszok


Vendég

#7584 Re:

2012-02-04 18:57:49

#7583: -  

 Én meg nem az Úrban bízom, hanem abban, hogy idővel a józan ész felülkerekedik a gyűlölködésen és felfogják az emberek végre, hogy Gyurcsány nem tett semmi rosszat, őbelőle a politikai ellenfelei kreáltak gonoszt. Gondolkodni kéne, nem gyűlölködni. Okoska.

Nem kell itt magyarkodni, attól nem leszel magyarabb, mint én vagyok! Kettőnk között van egy óriási különbség: én meglátom minden Magyarországon született magyar emberben a magyart, faji hovatartozás nélkül is. Neked ehhez még fel kell nőnöd. Sokat kell még tanulnod ahhoz, hogy megvilágosodj.

Proli Joli

#7593 TC. BÜDÖSKOMCSIZÓS BÜDÖSBOGLÁRKA, SZARJANCSIHÁZI LAKOS !!!

2012-02-04 22:09:56

#7583: - "Ébredjetek végre magyar testvéreim"

Már megint jössz hátulról mellbe, te buta Bogi & fili, ezért nem vót érdemes felverni az egész tanyát.  Tudod jól, hogy mi a Gyurcsányt szeressük, de nagyon.  Olyan fess ember és okos, ráadásul adott gázártámogatást a szegényeknek és nem döntötte nyomorba a MALÉVOT, mint viktátor... a zegész életünkben csak danorásztuk aztat, hogyha nékem sok pénzem lesz felülök a repülőre..., és, ahogy elérkezett a nagy pinnalat,  már nincs is repülőnk, mert csődbe vitte, annak rendje s módja szerint.  Hát milyen felelőtlenség ez, és a hírek szerint ez csak rosszabb lehet, asszondják: minden becsődöl viktátor kezei alatt, mert olyan szerencsétlen jegyben született, hogy amikor a legjobbat akarja, éppen akkor lesz a legrosszabb. Inkább mán akkor akarjon a WC-ben.    Felébredtünk !!!  Soha többé nem köllenek ilyen csődörös jobboldali szarjancsiháziak, maradunk Csepelen, ami fel fog virágozni, IGEN !!!