Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

jaj, a matek !

#7581 Re: Re: SZÁMOLGASSUNK, SZÁMOLGASSUNK.....

2012-02-04 15:46

#7579: filiszteus - Re: .... ÉS GYŰJTÖGESSÜNK !!!

Senkinek nem kötelező panelban laknia,  csak annak,  aki nem tudja megfizetni a lakóparki kecókat, vagy a családi házakat. Esetleg annak, aki még oly ifjú, hogy nem áll jól néki más.

Válaszok

Demokrata
Vendég

#7582 Re: Re: Re: SZÁMOLGASSUNK, SZÁMOLGASSUNK.....

2012-02-04 16:51:56

#7581: jaj, a matek ! - Re: Re: SZÁMOLGASSUNK, SZÁMOLGASSUNK..... 

 Panelban lakni egyáltalán nem sikk és ráadásul nem is olcsó. 1/2 évig volt szrencsém átmenetileg a József Attilán panelben lakni. Panelek között pozitív hely, de én igen nehezen bírtam ki azt a fél évet.. Ingem-gatyám ráment és útáltam. Alig vártam, hogy készen lgyen a házunk Somogyban, hogy jöjjünk ide. Ma, egy felújított parasztházban élek és nem bántam meg. Soha nem mennék vissza a fővárosba. Sokan mondják, hogy a vidéki "parasztok"... Hát én 5 éve élek itt, itt emberebb emberek élnek, mint általában a fővárosban. Itt mindenki odafigyel a másikra, itt minden más. Ha valaki leszed például egy vödör uborkát vagy paradicsomot  és csak a felére volt szüksége, biztos, hogy viszi valamelyik szomszédnak. Pesten mondjatok hasonló példát. Itt 2 napig nem látnak valakit, becsengetnek, hogy nincs-e valami probléma... hosszasan sorolhatnám. Az emberek szegények, de sokkal jobbszívűek.

Az, hogy Vona panelban lakik, vagy sem, messze nem érdekel. Nyilván meg tudja fizetni a havi 80-100 eFt-os rezsit, de a családi házat is meg tudja venni, vagy már meg is vette. Ezt én nem irigylem tőle. Én a nézeteit nem bírom elviselni. Örülök, hogy nem tanult szakmájában tündököl (történelemtanár), mert így legalább az unokáim lelkét  nem fertőzi történelem órán. Egyáltalán nem vagyok egyébként biztos abban, hogy neadj-Isten hatalombakerülése esetén nem kpja el őt is ugyanaz a szerzési végy, mint nagy elődeit oldalfüggetlenül, bár ahogy én látom, a jelen kormány másfél éva alatt, meg az előző négy évében magasan túltett minden másik kormányon.