Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

filiszteus

#7567 Re: Re: Re: Re: TC. L U K R É CI A !!!

2012-02-04 13:15

#7562: Lukrécia - Re: Re: Re: TC. L U K R É CI A !!!

Értelmes ember létedre tényleg elhiszed, hogy a jobboldal tehet a sanyarú anyagi helyzetedről? Nem beszélve arról, hogy mára már értelmetlen lett a jobb-bal felosztás. Egyben biztos lehetsz, a Szemlőhegyi úton álló villában kissé átalakulva, de ott vannak  a Te értékeid is.

Válaszok

Lukrécia

#7571 Re: Re: Re: Re: Re: TC. L U K R É CI A !!!

2012-02-04 13:26:59

#7567: filiszteus - Re: Re: Re: Re: TC. L U K R É CI A !!! 

 Ki mondta, hogy sanyarú az anyagi helyzetem? Nem vagyok milliomos, de nekem még nem kell rettegnem attól, hogy nem tudom kifizetni a számláimat és nem lesz mit ennem. Sőt, még az unokáimnak is meg tudom venni az ajándékokat, amikor aktuális. Nekem nem a pénztárcám a probléma, engem lelki terrorban tart a mai kormány és a magadfajták, és egyenlőre csak másokért, de lassan magamért - is - aggódom. Nem kell engem sajnálni, amit nem loptk szét alólam, nem a kommunisták, az az enyém és egy szelíd biztonságot ad. Milliomos nem leszek belőle, de nem félek. Legalábbis emiatt. Az én értékeim még csak nem is átvitt értelemben, nem a Szemlőhegyi úton vannak. Tudnám mondani a címeket, de lehet, hogy akik olvassák ezt a fórumot, magukra ismernek és ezáltal rám is. Erre pedig nincs szükségem, ma már csak a nyugalmat akarom. Ja, és még annyi: nem a jobboldal, hanem azok a mai jobboldaliak, akik a 90-es évek elejéig fennen hangoztatták baloldaliságukat és mondták, hogy visszaadom Neked azt, amit az anyám elvett tőled, majd a legvéresszájúbb jobboldali lett és ezek után még megszerezte azt, amit a mama véletlenül, mint apám felesége meghagyott. Fili, engem nem a baloldal fosztott ki!

jaj, a matek !

#7578 SZÁMOLGASSUNK, SZÁMOLGASSUNK.....

2012-02-04 14:35:52

#7567: filiszteus - Re: Re: "a Szemlőhegyi úton álló villában vannak az értékeid"

Az  naon vékonka lenne, ami ottan van,  még hozzá kéne rakni a svábhegyi és a wekerlei kecók árát, aztatat nem tom, hogy Vgábor há költözött a 3 szobás óbudai panelból, de már megtette az első lépést, és még bőven van ideje, csak 33 éves. Azér' lehetne számolgatni a 40 éves G-N.tamás vagyonnyilatkozatában szereplő tételeket is,  főként, hogy az ügyvédi irodája havi bruttó 140.000 Ft-ot termel (??!!), ami 3 gyerek és az őket nevelő asszonyka mellett karcsúbb, mint a nádszál.