Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Lukrécia

#7551 Re: Re: TC. BÜDÖSKOMCSIZÓS BÜDÖSBOGLÁRKA, SZARJANCSIHÁZI LAKOS !!!

2012-02-04 06:34

#7550: Proli Joli vók - Re: TC. BÜDÖSKOMCSIZÓS BÜDÖSBOGLÁRKA, SZARJANCSIHÁZI LAKOS !!! 

 Jolán, Jolán! Úgy megbántottad Filikét, hogy bánatában kiment a LISZT FERENC REPÜLŐTÉRRE éa ott várja. hogy egy MALÉV gép elrepítse Ámerikába egy kis tengerentúli jobbikos kiképzésre. Viccet félretéve tegnap azt hittem, rosszul hallok, mikor megtudtam Gíró Szász nagytudású kormányszóvivőtől, majd este megerősítette Arrogáns Tóni is az ATV-ben, hogy mindennek a Gyurcsány kormány az oka. Ez ezeknél már akkora fóbia, hogy nem is lehet rá mit mondani.

Mi újság van Budapesten hóügyben? Somogyban este 10 felé kezdte a hullást, most reggel 6 előtt kb. 10 centis. Felkeltem, hogy megrakjam a kandalllót, erre teljesen felébredtem, majd 10 óra felé el fogok pilledni. Neked jó pihit.

Válaszok


Vendég

#7552 Re: Re: Re: TC. BÜDÖSKOMCSIZÓS BÜDÖSBOGLÁRKA, SZARJANCSIHÁZI LAKOS !!!

2012-02-04 10:09:59

#7551: Lukrécia - Re: Re: TC. BÜDÖSKOMCSIZÓS BÜDÖSBOGLÁRKA, SZARJANCSIHÁZI LAKOS !!!

Ezen Te csodálkozol kedves Lukrécia? Mindennnek a Gyurcsány az oka és kész! Mert ellopta a közvagyont. Még nem tudtuk bizonyítani, de nekünk nem is kell, hiszen mi vagyunk az igaz jobboldal. Na, jó, ha nem is pont mi, de a nácijobb már biztosan az. Lesz is szebb jövő, csak meg ne haljunk, míg várunk rá. Már dolgozunk is azon, hogy törik vagy szakad, de elítéltetjük a Gyurcsányt és minket nem érdekel, hogy ártatlan. Annál inkább bebörtönözzük.

Proli Joli

#7557 TC. L U K R É CI A !!!

2012-02-04 11:37:49

#7551: Lukrécia - Re: Re: TC. BÜDÖSKOMCSIZÓS BÜDÖSBOGLÁRKA, SZARJANCSIHÁZI LAKOS !!!

Kedves Lukrécia ! Ez a bizonyos Filike egy here hírében álló egyén, aki egybőrben él a nagytőgyű Büdöskomcsizós Büdösboglárkával, aki pedig egy szexőrült és az én uramat is csábítgatja.  A zuram odavan a Bogi tőgyeiért, arra még nem derült fény, mert tagadja, hogy a tej miatt vagy másért.  Én az előbbire gyanakszom és gondolom, hogy ez a parazita Filike is (aki innen, a csepeli hajléktalan szállóról költözött le Szarjancsiházára) összeköti a kellemest a hasznossal, a szexet az ingyen tejjel.  Most a zurammal megint összejöttek, mert együtt írták alá ezt a létfontosságú petíciót és ott kellette magát Bogika a csepeli K-hídnál, a hektós tőgyeivel együtt, úgy csinál, mintha tejet árulna.  Olyan szaguk van, hogy, amint megérkeznek valahova, 10 km-es körzetben tömény sz@rszag terjeng.  Ha a Liszt Ferenc Repülőtéren lennének, már bemondták volna a hírekben diszkréten, hogy kitelepítették Rákosmentét.  (Itt Csepelen is megkezdődött a havazás, kb. egy órája, de eléggé intenzíven.)  Üdv.                         Ui.:  Nézd meg az aláírásokat !