Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post


Vendég

#7537 Re: Hej Te Bunkócska te drááágaaa....

2012-02-02 19:18

#7536: filiszteus - Hej Te Bunkócska te drááágaaa.... 

 Biztos, jól állt neked is, a fiamnak kifejezetten jól állt, már a gyerekorvos is megmondta, nem is akarta logopédushoz küldeni.  Természetesen Bauer Tamás esetében sem testi hiba a raccsolás, még ha az ő esetében gúny tárgyává tetted, akkor sem az. Szeretném, ha tudásban töredéke lenne a fejemben, mint ami neki van. Az emberektől általában a fejükben felhalmozott tudást szoktam irigyelni, Bauer Tamás esetében irígy vagyok kicsit.

Gúnyolódni továbbra sem kéne a számodra nem szimpatikus oldalla, csak magadról állítassz ki szegénységi bizonyítványt. Egyébként tényleg olyanok újabban a megnyilvánulásaid, hogy nem szívesen váltok veled szót még így virtuálisan sem. Most be is fejezem, mára elég is volt. 

Válaszok

filiszteus

#7538 Re: Re: Hej Te Bunkócska te drááágaaa....

2012-02-02 19:54:40

#7537: - Re: Hej Te Bunkócska te drááágaaa....

Kissé misztifikálod Bauer Tamás képességeit. Ne felejtsd el, hogy egy kádergyerekről van szó, aki a Kádár érában megtehette, hogy jó külföldi egyetemre mehessen. Ez még nem jelent kiemelkedő teljesítményt és nem feltételez zsenialitást.

Gondolom nem néznéd jó szívvel Höss táborparancsnok csemetéjét. Akár bevallod magadnak, akár nem. Hát én így vagyok a körmös Bauer raccsoló fiacskájával, aki ráadásul tagja volt az újkori Magyarország egyik legkártékonyabb pártjának (az SZDSZ-re gondolok, ami radikális kommunista ellenességgel nyitott, megtévesztve sokakt, aztán koalícióra lépett a kommunista utódpárttal, hogy a hatalomhoz férkőzhessen)

 

 


Vendég

#7542 Re: Re: Hej Te Bunkócska te drááágaaa....

2012-02-02 22:38:49

#7537: - Re: Hej Te Bunkócska te drááágaaa....

Nem csodálkoznék, ha fizetett sz@rkeverő lenne.