Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Demokrata

#7436 Re: TC. BÜDÖSKOMCSIZÓS BÜDÖSBOGLÁRKA, SZARJANCSIHÁZI LAKOS !!!

2012-01-30 15:05

#7426: nagyobb tiszteletet és jobbulást Horn Gyulának... - TC. BÜDÖSKOMCSIZÓS BÜDÖSBOGLÁRKA, SZARJANCSIHÁZI LAKOS !!! 

 Hrn Gyulát, mint sok más politikust a FIDESZ-vezérkar erre nem kis pénzért alkalmazott emberének sikerült kellőképpen egy életre befeketíteni. Az én szememben ő egy életre az a Horn Gyula lesz, aki megnyitotta avasfüggönyt, kiengedte az NDK-s menekülteket, mint külügyminiszter, akit a nyugat mai napig is elismer, könyve jelent meg. Ezt az embert is kikezdte a mélyen tisztelt jobboldal a lakásvásárlásával. Ő volt az utolsó magyar politikus, aki tisztességes útun vásárolt lakást magának, miután az eladott lakása árából, a megtakarításából és a Németországban eladott könyve bevételéből vásárolta meg villáját, ami a mai nagyurak otthonához képest hétvégi házikó. Ezért aljas módon kikezdték, ebben tisztára mosták, jött a pufajka, amit sok más 56-ossal egyetemben ő is magára húzott, mert ha nem tette volna, sosem ismeri meg a világ, hiszen jó esélye lett volna egy parancsmegtagadás miatti főbelövésre. Ő az az ember, akinek az 56-os "K" a legalpáribb módon a halálát kívánta, mit kívánta, követelte. Ma ez az ember idős, beteg, és sokkal-sokkal nagyobb tiszteletet érdemel, mint amilyet kap. Bokros Lajost sosem fogják elismerni, ahhoz ennek a társadalomnak fel kell(ene) nőni. Nem fog, az egyszerűbb embereket megszédítette a fene nagy szabadság, azt hiszik, hogy mindent szabad, meg az ellenkezőjét is. Meg kéne tanulni az embereknek, hogy  a kerítés a sok-sok igérgetés ellenére sincs kolbászból, pedig minden reggel kinézek az ablakon, hogy hátha, mégis, de nem. Nekünk is tenni kell érte valamit, aminek nem a rombolásból kéne állni.

Válaszok

filiszteus

#7440 Re: Re: TC. BÜDÖSKOMCSIZÓS BÜDÖSBOGLÁRKA, SZARJANCSIHÁZI LAKOS !!!

2012-01-30 15:38:15

A tényeket nem árt figyelembe venni

Tiszteletet követelsz Horn Gyulának és közben 56-os K-nak nevezed Wittner Máriát, mert a halálát kívánta. Azt gondolom természetesnek tartod, hogy a holocaust túlélők a nyilasok halálát kívánták és sokan beálltak ezért ávósnak. Csak egy kis arányosságot kérnék tőled.

Horn önként jelentkezett pufajkásnak. Ez kiderül az önéletrajzából, ami fel lett téve a netre is. Nem is tagadta.

Maga ribánszky Róbert állította róla, hogy a forradalom leverése után ütött-vágott-lőtt mint a bolondóra, mert a kis emberekben ilyen bosszúszomj lakozik (mint ahogy Ti állítjátok orbánról, de hát ugye a mi törpénk különb, mint a másik oldalé) A felkelők által megölt félszemű bátyjáért akart bosszút állni, aztán kiderült később, hogy egy szovjet katonai teherautó gázolta halálra, mert a fél szeme miatt nem vette észre időben.