Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

filiszteus

#7403 Aki nincs velünk, az fasiszta...

2012-01-29 18:48

#7401: - Re: Re: 7398 -nak... akkor mi számít?

Ez azért jellemző a fajtádra: mindenki fasiszta, aki más véleményen van, mint te. Majd küldök neked egy szép fascio-t és egy fekete inget. Tele van velük a lakás. Amúgy rettegni is szoktál?

Válaszok


Vendég

#7404 Re: Aki nincs velünk, az fasiszta...

2012-01-29 19:10:15

#7403: filiszteus - Aki nincs velünk, az fasiszta...

Pontosan milyen "fajtára" is gondoltál? te fasiszta vagy és nem tagadod, nem is tudnád letagadni. Rettegni a hülyeségtől kell a leginkább és hát hülyéből van bőven. A nácizmustól igenis van félnivaló, hiába próbálják manapság elbagatellizálni szélsőségesek. Megpróbálják másokra kenni a bűnöket, a háborúkat, a népirtásokat. Pontosan ezt képviseli ma a jobbik. Nem mintha nagyon érdekelné őket, de ha ez a hatalomhoz vezető út, akkor miért is ne járnának rajta? Hogy mennyire magasról tesznek az "eszméikre", azt jól mutatja, hogy anyagi támogatóik közt vannak irániak és izraeliek. Nem új ám ez, csak a háború utáni generációk szépen elfelejtettek ezt-azt. Mint pl. a háborúban meghalt, megnyomorodott embereket és mellettük a zsákmányolt vagyonnal megpattanó "vezéreket". A nacionalizmus veszélyes (nincs egyedül Demokrata a félelmével), amit már sikeresen be is bizonyított. Mégsem képesek tanulni belőle néhányan. Minél többen nem értik meg, annál inkább veszélyes. Elég hallani, olvasni a beszédeiket és mintha újra élnénk a történelem legsötétebb korát.

egy antifasiszta

#7410 Re: Aki nincs velünk, az fasiszta...

2012-01-29 20:45:28

#7403: filiszteus : "amúgy rettegni szoktál?"

Igen, szoktam rettegni, de nem a fekete ingtől, hanem attól a csőcseléktől, amelyik fasiszta módon viselkedik és jobbiknak hívják, pedig inkább rosszak.