Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Demokrata
Vendég

#7397 Re: Re: Re: Ne szomorodj el!

2012-01-29 12:27

#7396: filiszteus - Re: Re: Ne szomorodj el! 

 Yes. Én úgy vagyok Vonával, hogy még ha jót mond, akkor sem tudom fenntartás nélkül kezelni. Miért kell nekem az ő mondanivalóját elfogadni, mikor Ti ugyanazt csináljátok Gyurcsánnyal, bármit mond, hülyézitek, mocskoljátok, szemetezitek és még mi mindent nem soroltam fel. Én Vonára nem mondok semmi lyesmit, márminthogy paranoiás, őrült lenne, mert nem az . Én veszélyesnek tartom, de annak nagyon. Ez a véleményem akkor sem fog megváltozni, ha száz beszédét hallgatok meg, de nem fogom meghallgatni. Nem fog találkozni a véleményünk, sajnálom.

Válaszok

filiszteus

#7398 Ha nem számít, amit mond, akkor mi számít?

2012-01-29 14:03:50

#7397: Demokrata - Re: Re: Re: Ne szomorodj el!

Ha nem veszed figyelembe, amit mond, mire alapozod a véleményedet, hogy veszélyes? A tetteire? Mit tett, ami arra utal, hogy veszélyes?

Gyurcsányt én nem hülyéztem. Tisztában vagyok vele, hogy nem buta, sőt éleseszű. Bár nem vagyok pszichiáter, azért néhány tévészereplése alapján meg vagyok róla győződve, hogy súlyos mentális problémákkal kűzd, súlyos személyiségzavara van. Ezt a meggyőződésemet szakember, Dános Kornél neurolingvisztikus  véleménye is alátámasztja. http://mno.hu/migr/pszichopatologias-jelek-a-kormanyfon-553387

 

Azonkívül úgy látom, hogy a legkevésbé sem őszinte ember( http://www.youtube.com/watch?v=_-4CbAM1RIM  tedd a szívedre a kezed és mondd meg őszintén, hogy normális és őszinte ember, aki ilyen ócska színészi teljesítménnyel akar hatni a társadalomra?) és magán viseli a mélyről jött emberek összes személyiségjegyét. Állandóan kompenzál és bizonyítani akar.