Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

filiszteus

#7358 Példa

2012-01-27 12:32

#7355: - Re: Re: Re: A stílus maga az ember

"Mutass egy hsz-t a sajátjaid közül, amikor te nem dobálsz sarat valakire, hanem érvekkel vitatkozol?"

 

Csak úgy kapásból:7306 hsz. Kire dobálok sarat? Sértő, személyeskedő a hangvétele?

Válaszok


Vendég

#7359 Re: Példa

2012-01-27 13:15:33

#7358: filiszteus - Példa

Csa úgy kapásból:

"És ezek a szerencsétlen öregek pont azokat istenítik, akik ezt véghezvitték."

Ez a legfinomabb, amit olvastam tőled, de lássuk csak!

Ki is "istenít" valakit? Pont beleillik a többibe, csak finomabb változatban, amikor hülyének akarod mutatni az itt fórumozó embereket.

"Szerencsétlen öregek"? Mintha azt kiabálnád, hogy nesztek idióták, itt a szegénységi bizonyítványotok. Mellesleg ki számít öregnek? Én pl. nagyon messze vagyok a nyugdíjtól és a viktátornak hála egyre messzebb is leszek.

Mit is vitt véghez és ki? A teljes vagyont, amit a szocialista kormányok alatt összekapargattak azok a proletárok, akiket te itt bőszen szarral (bocsánat a kifejezésért másoktól) dobálsz, na azt vitték el a ma fene nagy demokraták és az ő felmenőik. Most azzal vannak elfoglalva, hogy ráfogjanak mindent a "kommunistákra", holott ők maguk követték el a lopást és ezek bizony nem tyúkot loptak a szomszéd óljából. Tudjuk. Nem vagyunk hülyék, ahogy te azt hiszed rólunk.

A petíciót azért írtuk alá, mert a Gyurcsány Ferenc ellen folyó eljárás nem igazságügyi, hanem politikai. Ha nem fogod fel, ha nem vagy hajlandó meghallani a tényeket, amiket már számtalanszor megmutattunk, akkor legalább ne aljaskodj! Nem értünk egyet, az egy dolog, de az már mégiscsak gyomorforgató, ahogy itt erőszakoskodsz. Nincsenek érveid (mert a tények minket igazolnak), így aztán marad neked a mocskolódás. Mocskolódj máshol!