Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

filiszteus

#7306 Gondold át kivel vagy elégedetlen.

2012-01-26 14:40

#7304: Elégedetlen - Re: prof. dr. Gyurcsányrajongó Béla phd.

"Ők nagyon sokat tettek az ő fiatalságukban azért, hogy nektek jobb jövőtök legyen. Az, hogy ez nem jött össze, nem rajtuk múlt."

 

Fenti mondatoddal mélységesen egyet tudok érteni. Nemzedékeknek telt el azzal a fél élete, hogy éhbérért építettek, gyarapították az ország vagyonát, azzal a szép ígérettel ahátuk mögött, hogy majd a jövő szép lesz.

Aztán ezt a szép jövőt és vele együtt az ország vagyonának jelentős részét néhány elvtárs, privatizáció címén egyszerűen hazavitte. És ezek a szerencsétlen öregek pont azokat istenítik, akik ezt véghezvitték.

Válaszok


Vendég

#7313 Re: Gondold át kivel vagy elégedetlen.

2012-01-26 16:23:50

#7306: filiszteus - Gondold át kivel vagy elégedetlen. 

 Nem egészen, mert sem Orbán papát, sem Széles Gábort, sem Csányit, sem a top 100-asokat nem istenítjük. Nem akarom megnevezni egykori nagyfőnökömet, ő is benne volt a top-ban, pedig ő is a párttitkárok kenyerét ette 90 előtt. Én egyiktől sem sajnáltam jobban, vagy kevésbé, de azt mélységesen nem tudom megérteni, hogy ebből a körből kiragadjuk az egyetlent, akit orbánilag gyűlölni kell és akkor azt kollektíve gyűlöljük. Miért nem gyűlölöd pl. Széles Gábort, volt IKARUS főmuftit, aki jókor volt jó helyen, kikapta magának az IKARUS teljes vagyonát, főkomcsiból főjobbos lett és minden jobbos megmozdulást, mint pl. a szombati békemenet, teljes mellszélességgel támogat és nevét adja az egész tisztességtelen játékhoz. Az ilyenek, mint Te, pedig beszopják, ahogy illik. Ahogy a hozzászólásaidat látom, Te még legalább az értelmesek közül való vagy. Ezért pedig duplán nem tudom megérteni, hogy mi tetszik neked ebben.

Szerénke

#7316 Büdösbogika és filike részére ! (up.: Szarjancsiháza)

2012-01-26 16:38:55

#7306: filiszteus, eccer legyél korrekt, meglátjuk tudod-e mi az ???

Te, buta Frakk !  Soroljad fel,  hogy kik vitték haza - privatizáció címén-  a Kádár-korszak vagyonát, és azt, hogy miként lett egyáltalán privatizáció és mikor vette kezdetét.   Légy szíves, kezdjed a jelenlegi első számú párt szimpatizánsaival és folytasd tovább.  Segítek:   1.) Széles Gábor milliárdos (Ikarus), volt igazgató elvtárs, Orbán Győző milliárdos (kőbányák), volt párttitkár elvtárs, ......   2.)  Gyurcsány Ferenc milliárdos (Üdülő), volt KISZ titkár, ....