Mondj nemet a Klubrádió megszüntetésére

Quoted post

Pártitkár elvtárs

#5343 Re: Re: Re:

2012-01-24 10:59

#5336: Gábor - Re: Re:

Ja ! Szép régi ötvenes évek beli komcsi terror. Na persze a társadalom alját jelképező proliknak ez jó volt , mert nem kellett dolgozni, el lehetett lopni mindent a gyárból és persze gyűlölni - mint most is - mindenkit aki tisztességes, istenfélő és a hazáját nem eláruló, hanem szerető ember.

Az úgynevezett baloldali arról ismerszik meg, hogy mindenkit gyűlöl aki nála tehettségesebb, aki vállalja a felelősséget, aki nem másokra mutogat és nem másoktól vár el.

Tudod elvtárs ! Ti az a fajta vagytok akinek mindeggy, hogy milyen moslékot löknek elé , boldog csámcsogással és önelégült böffentéssel érzi jól magát. Mert neki jár mert neki adjanak.

Kiéből faszikám ???

Ti mindig  a más munkájának eredményéből akartatok és akartok jól élni.

Közben olyan segg buták vagytok, hogy nem veszitek észre amit a ti szeretett vezéreitek hülyének néznek benneteket és belőletek élnke királyi módon, mit az a tróger fletó, példáúl.

Szebb Jövőt !

Válaszok

Gábor

#5344 Re: Re: Re: Re:

2012-01-24 11:21:21

#5343: Pártitkár elvtárs - Re: Re: Re:

most meg a gazdagok vannak támogatva órba szájba nekem ne pattogjál itt kistücsök. mond meg mit dolgozol kiváncsi vagyok az orbánimádók táborára. miért jó neked ez a néprabló orbán? mindenkitől több adót von el vedd már észre magad kiscsávó. nem jogos az arányos adórendszer mert a fizetés se arányos