Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Fidélio

#7125 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Az igazi bal

2012-01-20 19:26

#7124: - Re: Re: Re: Re: Re: Az igazi bal De ha egyszer én meg úgy látom, maga téved. Maga ezt belátja? Kérem én ezt?

Nem értem. Mit érzek? Mitől nem fogok szabadulni? Milyen tömegbe illek? Mit bánok meg? Tisztázzunk egyet: Ez a bal oldal lejáratódott. Az új próbálkozás pedig megint csak az előzőből építkezik. Tabula rasa. Az kellene. De itt csak hatalomátmentés van. '90-ben is az volt. Egyébiránt konzervatív vagyok, tehát semmiképp sem keveredhetek az Önök oldalára. Gyurcsányt pedig nem tartom szavahihetőnek. Nem az ország érdekeit szolgálta. Lejáratta magát a saját oldalán is. És úgy gondolom, nagyon kell tartani az olyan vezetőtől, akinek a tekintete is árulkodik: baj van az elméjével. (Ettől még lehetne rendes ember, szerető családapa stb., de vezető nem.) Sajnálom, ha érzelmeiben megsértettem. Nem volt szándékom. De tudja, nem felejti el az ember azt a 6 évet, amíg ő regnált. Az többet elmond a mostani balról, mint az Ön (Önök) hozzászólásai.

 

Válaszok

ORBÁN JOBB, HA HALLGAT.

#7126 TC. BÜDÖSKOMCSIZÓS BÜDÖSBOGLÁRKA, SZARJANCSIHÁZI LAKOS !!!

2012-01-20 20:01:44

#7125: Fidélio-FILLISZTEUS-BÜDÖSKOMCSIZÓS BÜDÖSBORLÁRKA: "tisztázzunk egyet..."

OLYAN TÖMEGBE ILLESZ, AMILYENBEN ÉLED A NAPJAIDAT,  - BOCS, DE VAN SEJTÉSEM.   TISZTÁZZUNK KETTŐT: - ANNÁL TÖBBET MONDANI ÚGYIS FELESLEGES,  AMIT A FÉL VILÁG ELMOND AZ ORBÁN BAGÁZSRÓL.  - EZ A JOBBOLDAL LEJÁRATÓDOTT.  ORBÁN TÚLTETT BÁRMELYIK POLITIKUS HAZUGSÁGÁN,  A PÉNZTÁRCÁNKON ÉREZZÜK NAPONTA, HOGY VALÓJÁBAN EZ AZ EMBER CSAK AKKOR MOND IGAZAT, HA HALLGAT.


Vendég

#7127 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Az igazi bal

2012-01-20 20:08:00

#7125: Fidélio - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Az igazi bal

Unom folyton leírni ugyanazt. Nem kell, hogy egyet értsen és nem akarom meggyőzni sem. A becsapott érzései vezetik, hát vezessék.