Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post


Vendég

#7103 Re: Re: Re: Az igazi bal

2012-01-19 22:21

#7102: Fidélio - Re: Re: Az igazi bal

A provokátornak sikerült beugrania. A célja az, hogy lejárasson minket és nem lepne meg, ha a bal nevében ocsmányságokat firkáló ugyanaz lenne a másik fórumon, mint itt.

"Nem fogom az Ön nézetét vallani, nem tudom Gyurcsányt elfogadni"

Kérem, bocsásson meg, ha én pedig nem tudom elfogadni az elutasító magatartását. A vitánkban alighanem mi vagyunk kevesebben: mi, akik azt gondoljuk, hogy Gy. F. igenis ártatlan és hogy koncepciós eljárás folyik ellene, aminek igazságügyi oka nincs (mert nem is lehet), helyette politikai oka van. Az indokainkat számtalan forrásban olvashatta, utánajárhatott, mégsem kételkedik a saját igazában, miszerint Gy. F. bűnös. Ha valóban objektív akar lenni, valóban mérlegelnie kellene a tényeket. Na, nem azokat a "tényeket", amiket politikai "megfontolásból" a jobb zúdít a népre, hanem azokat a tényeket, amik valósak, nem féligazságok, nem sugalmazott hülyeségek és nem is hazugságok. Ha valóban így tenne, ha valóban vitapartner szeretne lenni, akkor ezekre hagyatkozna.

Feltételezem, hogy valódi vágya az, hogy ez az ország végre meglássa a fényt az alagút végén, ahogyan írta, de tények, események igazolják, hogy rossz úton jár, ha a jobboldallal ért egyet. Nem késő és amint látja, nem vagyunk állatok, ahogyan a jobb be akar állítani minket: tartozhat közénk.

Válaszok

járj utána alaposabban

#7104 Re: Re: Az igazi baloldaltól ez olyan messze van, mint Makó Jeruzsálemtől.

2012-01-19 22:44:59

#7103: - Re: Re: Re: Az igazi baloldaliak mi vagyunk...

Jobb, ha tudod: a  büdöskomcsizós-filiszteus  és az  antifidesz-fidélio =  egy s ugyanaz.  Rossz-tűrhető és az ócska-tűrhetőbb  felállásban.  A hülyék meg a túloldalon,  ha úgy tetszik a  "jobboldalon" laknak, az pedig  a 0000 Szarjancsiháza, tanyavilág, az ő világuk.  Üdv.

Balos ember

#7110 Re: Re: Re: Re: Az igazi bal

2012-01-20 11:53:04

#7103: - Re: Re: Re: Az igazi bal

Miért is ártatlan a Gy. F:?

Mert hazudtak éjjel meg nappal, reggel, délben meg este? Erre kapta voksokat, hogy ezt tegye? Igenis számoljon el, hogy miért döglődtek a bársonyszékben és hagyták tönkremenni a magyar gazdaságot, és nem csináltak semmit azért a pénzért, amit felvettek? Talán erről esküdtek?

Mire volt az eskű, ha nem lehet őt elszámoltatni?

Fidélio

#7123 Re: Re: Re: Re: Az igazi bal

2012-01-20 17:39:15

#7103: - Re: Re: Re: Az igazi bal Ó nem, köpönyeget az ember nem vált ily könnyen. Nékem nem kedvenc politikusaim vannak, hanem olyanok, akik által óhajom valóra válhat, vagy ellehetetlenülhet. Így s e szerint választok. Ennyiben mi pontosan az ellenkezőjét valljuk helyesnek. Nem baj ez. Jogunk van különböznünk. Nem is invitálom az én "oldal"-amra. És téved, ha azt hiszi, mi innen mint állatokra gondolunk Önökre. Nem. Csupán mint más világnézetűekre. Legalább annyira nem értjük Önöket, mint Önök minket. De azt a stílust, ami itt (is) eluralkodott, mindkét oldalról vissza kell utasítani. Ebben is egyetértünk. És ez sem kevés.    U.i: Már a nevekkel is visszaélnek. Valaki fidélioként irogat helyettem.